minoo sen nerdesin :züü:
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: sağğaaa neğğğğ Genişletmek için tıkla ... *_*
minoo Üye Tulaaaayy nolur doooonnn sensiz yapamiyom askim bitaneeeemm Ohom sey bana oyle herseyi diyemezsiniz, arkamda Revengeful var. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Tulaaaayy nolur doooonnn sensiz yapamiyom askim bitaneeeemm Ohom sey bana oyle herseyi diyemezsiniz, arkamda Revengeful var. Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Sen bizi affet de, pelin affetmiyor Bari biriniz affetsin. Olmasa Fatoş'u çağıracam .
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ne haliniz varsa görün Genişletmek için tıkla ... Benim halim ol
Aybin.Kilic Üye minoo' Alıntı: Zıkkım Genişletmek için tıkla ... En sevdiğimiz yemektir kendisi. Hatta dibi ve kökü olarak 2 çeşidi daha mevcutur. Uzun zamandır yememiştik. Ellerine sağlık güzel yapmışsın
minoo' Alıntı: Zıkkım Genişletmek için tıkla ... En sevdiğimiz yemektir kendisi. Hatta dibi ve kökü olarak 2 çeşidi daha mevcutur. Uzun zamandır yememiştik. Ellerine sağlık güzel yapmışsın
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Aybin.Kilic' Alıntı: En sevdiğimiz yemektir kendisi. Hatta dibi ve kökü olarak 2 çeşidi daha mevcutur. Uzun zamandır yememiştik. Ellerine sağlık güzel yapmışsın Genişletmek için tıkla ...
Aybin.Kilic' Alıntı: En sevdiğimiz yemektir kendisi. Hatta dibi ve kökü olarak 2 çeşidi daha mevcutur. Uzun zamandır yememiştik. Ellerine sağlık güzel yapmışsın Genişletmek için tıkla ...