bu forumda neden bu kadar aktif oldum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi
bu forumda neden bu kadar aktif oldum
ben bundan 2 ya da 3 ay öncesine kadar s60v5 cfw bölümüne n97 mini için cfw var mi diye bakar sonra çıkardım. Ama bir gün baktım Tck n97 mini için cfw çıkaracakmis baktım konuya. Yorumlarda n97 mini için tester yok yazmış furkan bende ben deneyebilirım istersen dedim. Ve iste o gün bu gündur çıkmaz oldum maxicep ten

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Can sıkıntısı :) Arkadaşlık dostluk çekici bir etken ;)

joker.lg

joker.lg

Üye
Can sıkıntısı :) Arkadaşlık dostluk çekici bir etken ;)

nerdesın ya uzun zamandır görmüyorum seni :hmmm

- - - Eklendi - - -

ben bundan 2 ya da 3 ay öncesine kadar s60v5 cfw bölümüne n97 mini için cfw var mi diye bakar sonra çıkardım. Ama bir gün baktım Tck n97 mini için cfw çıkaracakmis baktım konuya. Yorumlarda n97 mini için tester yok yazmış furkan bende ben deneyebilirım istersen dedim. Ve iste o gün bu gündur çıkmaz oldum maxicep ten

suçlu rambo :ehe :kop2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sana maxicep kullandırttım :eller: Beyaz toza benzemez :ehe

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

nerdesın ya uzun zamandır görmüyorum seni :hmmm

- - - Eklendi - - -

suçlu rambo :ehe :kop2:
Ben hep burdayım asıl sen nerdesin bi banladın kendini haberim yoktu Taha'dan öğrendim dersler için deneme yaptığını sonra ne pm attın nede konuştuk :hmmm Hep ben mi atıcam pm i sürekli benden bekliyorsunuz :angry: (Taha sanada gönderme var bilgine)

- - - Eklendi - - -

Sana maxicep kullandırttım :eller: Beyaz toza benzemez :ehe
Furkan kimse yorumunu beğenmesin artık sayısı dikkatimi çekti sabitle artık iyilik yapma yardım etme kimseye :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Ben hep burdayım asıl sen nerdesin bi banladın kendini haberim yoktu Taha'dan öğrendim dersler için deneme yaptığını sonra ne pm attın nede konuştuk :hmmm Hep ben mi atıcam pm i sürekli benden bekliyorsunuz :angry: (Taha sanada gönderme var bilgine)

- - - Eklendi - - -

Furkan kimse yorumunu beğenmesin artık sayısı dikkatimi çekti sabitle artık iyilik yapma yardım etme kimseye :ehe

Huyumdan vazgeçemiyorum :ağlarım:

Hasan

Üye
Bana mod lazım

M. tAHA

M. tAHA

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

:trip: kokmuş:hih:
neden yazma ihtiyacı duydun :d:

Huyumdan vazgeçemiyorum :ağlarım:
vaz geçme zaten :gul:

- - - Eklendi - - -

2 Saatte 6 beğeni güzelim 1905 gitti :ağlarım:
daha ben grubunu ele geçirecem seni unutur muyuz ::seytan6:

- - - Eklendi - - -

buyur
(h)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:coold:

joker.lg

joker.lg

Üye

:trip: kokmuş:hih:

neden yazma ihtiyacı duydun :d:

vaz geçme zaten :gul:

- - - Eklendi - - -

daha ben grubunu ele geçirecem seni unutur muyuz ::seytan6:

- - - Eklendi - - -

buyur
(h)

maşallah herkese cevabın var :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt