de baklım da ugur cidten ban atmış kendıne:(
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: de baklım da ugur cidten ban atmış kendıne Genişletmek için tıkla ...
marist Üye pelın_' Alıntı: yok yok atmaz Genişletmek için tıkla ... Sen ÖyLe San NazLı AbLa Sen ßöyLe Dewam Et Affetme Bak KimSe KaLıyor mu - - - Eklendi - - - Rambo_FT' Alıntı: 1 aylık atcam Genişletmek için tıkla ... Sen AtamazSın kiiiiiiiiiiii Yersin Sopayı
pelın_' Alıntı: yok yok atmaz Genişletmek için tıkla ... Sen ÖyLe San NazLı AbLa Sen ßöyLe Dewam Et Affetme Bak KimSe KaLıyor mu - - - Eklendi - - - Rambo_FT' Alıntı: 1 aylık atcam Genişletmek için tıkla ... Sen AtamazSın kiiiiiiiiiiii Yersin Sopayı
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ınan Genişletmek için tıkla ... Selçuk İnan mı? Çağrışım yaptı ne var
marist Üye pelın_' Alıntı: ınan Genişletmek için tıkla ... Sana İnansa İnansa ßir Kadir İNANIR Şimdi Affetti NazLı AßLa , ßu Konu İnanmadık Diye Dewam Eder.
pelın_' Alıntı: ınan Genişletmek için tıkla ... Sana İnansa İnansa ßir Kadir İNANIR Şimdi Affetti NazLı AßLa , ßu Konu İnanmadık Diye Dewam Eder.
marist Üye pelın_' Alıntı: ağlıyım mı ağğlayoıncada nazlı dıyosun ama Genişletmek için tıkla ... Ağla Didim mi Şimdi ßen ? ßen Gül , Sana GüLmek Yakışıyor AnLamına SöLemiştim Hem ßen AğLadığın İçin Değil NazLı OLduğun İçin NazLı Diyom.
pelın_' Alıntı: ağlıyım mı ağğlayoıncada nazlı dıyosun ama Genişletmek için tıkla ... Ağla Didim mi Şimdi ßen ? ßen Gül , Sana GüLmek Yakışıyor AnLamına SöLemiştim Hem ßen AğLadığın İçin Değil NazLı OLduğun İçin NazLı Diyom.