marketplace Turkiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
marketplace Turkiye
Gectigimiz gunlerde marketplace'in uygulama sayisinin yukseldigi haberinden sonra bugun an itibariyle marketplace Turkiye lokasyonundan artik nokia collection dahil bir cok heni uygulamaya erişim saglanmiş durumda. Umariz bu degişiklikler en kisa zamanda lumia serisi telefonlarin ulkemizde satişa sunulmasiyla daha guzel anlamlar kazanir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
inşallah abi

• Beğen
theposies

theposies

Üye
teşekkürler abi :)

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler hünkarım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en kotu ihtimalle 20 gun icinde satişa cikicak bunlar da onun hazirliklari. Bence yurtdişindan lumia alicak olanlar Turkiye fiyatlarinin belli olmasini beklesin belki de yurtdişindan almaya degmeyecek bir fark olur.

• Beğen
Tepkiler: n000k

cmmndtr

Üye
en kotu ihtimalle 20 gun icinde satişa cikicak bunlar da onun hazirliklari. Bence yurtdişindan lumia alicak olanlar Turkiye fiyatlarinin belli olmasini beklesin belki de yurtdişindan almaya degmeyecek bir fark olur.

:hmmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Olabilir.Ben Lumia'ları almayacak olmama rağmen Türkiyeye bir an önce gelmelerini istiyorum.Bu seferki yurtdışı Türkiye fiyatlarına göre gelecek diğer Lumialara da tahmin yapabiliriz çünkü.Bir de daha önce dediğiniz gibi ülkenin alım gücüne göre fiyat belirleme olayı var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ortalama olarak avrupadaki fiyatlar 80-100€ oynuyor

- - - Eklendi - - -

neden lumia ve wp almama konusunda olumsuz duşunuyorsun

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
evet ortalama olarak avrupadaki fiyatlar 80-100€ oynuyor

- - - Eklendi - - -

neden lumia ve wp almama konusunda olumsuz duşunuyorsun

Ya bilmiyorum.Aslında Tizen'i Android'i ve Nokia'nın neler yapabileceğini merak ediyorum.Bu sefer alacağım telefonu 1.5-2 yıl kullanma konusunda kararlıyım ve aldığım telefonun en azından bir süre en iyi olmasını ondan sonrada idare edebilecek olmasını istiyorum.Birde Wp8 ile çoklu çekirdekler gelince çok fark olacak Lumia'lar ile.Malum öğrenciyim telefonu çok sık değiştiremiyorum bu yüzden iyi bir şey almak istiyorum.Lumia Türkiye'ye gelene kadar daha başarılı sürüyle telefon çıktı.İnşallah pureview'lilerde böyle olmaz.Aslında isterim bir Lumia 900 ama onun için pureview'lilerden vazgeçmem gerekir.Biraz sabır edeceğim o yüzden.Birde telefon alırsam bas gitarı boşlarım ona biraz yoğunlaşmalıyım :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En az iki yil topclass bir telefonum olsun diyorsan pureview wp8 leri beklemen gerekicek. Ozellikle snapdragon s4 1.7ghz dual qore adreno320 gpu ve 1080p hd ekranli nokialar eylul ekim ayinda duyurulur. Ces veya mwc de lansmani yapilip satişa cikar. Yani onumuzdeki ocak şubat donemi senin isteklerini karşilayacak wp telefonlar gelicek.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
En az iki yil topclass bir telefonum olsun diyorsan pureview wp8 leri beklemen gerekicek. Ozellikle snapdragon s4 1.7ghz dual qore adreno320 gpu ve 1080p hd ekranli nokialar eylul ekim ayinda duyurulur. Ces veya mwc de lansmani yapilip satişa cikar. Yani onumuzdeki ocak şubat donemi senin isteklerini karşilayacak wp telefonlar gelicek.

Hocam bende ondan bahsetmiştim.O Pureview'li Lumiaları bekliyorum.4 Model tanıtılacak diyorlardı.2'si pureview modellerinin pureview'sizi.Söylenti olabilir ama o pureview'li 2 model arasında nasıl farklar olacak bir bilginiz var mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O dort modelin haberini de ben paylaşmiştim fakat dort model olacak diye bir garanti yok. Onlar prototipti belkide sadece proje ismi olarak kalir. Benim tahminim iki ahri model bu yil icinde duyurulur şeklinde. Bunlardan birisi 12mp kameraya 808 deki gibi aşiri buyuk olmayan bir lens entegre edilecek.bu şekilde lens kucultulup kamera cozunurlugu arttirilarak 808deki performansa yakin resimler elde edilecek ve tasarimda fazla degişiklige gidilmeyecek. Belki de hem dualcore hem de quad core işlemcili iki ayri model cikarilir.

m542tf

m542tf

Üye
nokia'nın çıtayı yükseltmesi lazım

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia'nın çıtayı yükseltmesi lazım

lumia900 wp7.5in izin verdigi en yuksek citaya konumlanmiş durumda. Asil cita wp8 ile donanim sinirlandirmasi kalktigi zaman belli olucak:oke:

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
donanim olarak var arkadaslar :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 ile sinir kalkiyor tegra3 bile kullanilabilecek ama kimsenin S4 verken kullanicagini zannetmiyorum. Ayrica yil sonu wp8 e gore uretilecekse zaten 2013de 4G şebekesine geciş olucak 4G destegini de sadece snapdragon işlemciler veriyor.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
wp8 ile sinir kalkiyor tegra3 bile kullanilabilecek ama kimsenin S4 verken kullanicagini zannetmiyorum. Ayrica yil sonu wp8 e gore uretilecekse zaten 2013de 4G şebekesine geciş olucak 4G destegini de sadece snapdragon işlemciler veriyor.

:evet:SGS3 de galiba bu yüzden USA veriyonunu farklı oluşturmuştu.(Cümle düşük ve saçma oldu ama anca böyle topladım idare edin:ehe)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt