tipsiz miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x-scarface

x-scarface

Üye
haaa tam oldu alıntı yapan yapana :D
yoo tanıdık çıkarsa daha iyi muhabbet ederiz işte ama burda silelimki bi konu açıp oraya koyardık ondan dedim

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Üzülme dostum tıp çok gelişti 1-2 ameliyatla düzelirsin.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Tip in ne önemi var? .d Bna gre yakşklı olablrsn sempatk olablrsn ama bskasna gre tam tersde olablr.d önemli olan tarzdır bence ve birde TL .d bunlar warsa gelsn kzlar takma kardeşm fena dğlsn sn.d

NonaZayi

NonaZayi

Üye
ya nebilim hiç bir kız bana bakmıyo.bide bugün mahalleden bi kızdan laf yedim tipsiz diye.tak etti.bide diğer erkeklere bakıyom sevgilileri var.ben hala elizabet.:D

arkadaşım 14 yaşındasın. elizabetmiş töbee töbee. ne istiosun evlenmekmi istiyosun 14 yaşında. Allah:'ım sen koru noluyo bunlara böyle. daha ergen olalı 6 ay olmamıştır belki elizabet diyor. çıldırmamak elde değil

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 14 yaşındasın. elizabetmiş töbee töbee. ne istiosun evlenmekmi istiyosun 14 yaşında. Allah:'ım sen koru noluyo bunlara böyle. daha ergen olalı 6 ay olmamıştır belki elizabet diyor. çıldırmamak elde değil

Espri manasında ya.Recep ivedik gibi.:D

fLuke!

fLuke!

Üye
Kardeş boş ver tip pekte önemli olmuyor yaş ilerledikçe emin ol.Kızlar öyle tipsiz lafını falan gıcıklığına atarlar.Kendini savunmak için.Bana da tipsiz diyen oldu zamanın da şimdi öyle değil durum.Bide bu yaşta kız işi iyi olmaz.Liseye geçeceksin yakında git derslerine çalış.yigit_uzayli'nında dediği gibi yaş 14 daha ne elizabethi.Baktığın erkeklerin yaşı kaç bu arada?:D
Profilde yaş 26 mesajında 14 ne iş?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kıvanç Tatlıtuğ ile bir akrabalık ?

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş boş ver tip pekte önemli olmuyor yaş ilerledikçe emin ol.Kızlar öyle tipsiz lafını falan gıcıklığına atarlar.Kendini savunmak için.Bana da tipsiz diyen oldu zamanın da şimdi öyle değil durum.Bide bu yaşta kız işi iyi olmaz.Liseye geçeceksin yakında git derslerine çalış.yigit_uzayli'nında dediği gibi yaş 14 daha ne elizabethi.Baktığın erkeklerin yaşı kaç bu arada?:D
Profilde yaş 26 mesajında 14 ne iş?

Abi üye olurken zırt bırt yaş uygun değil diyor.Bende heryere öyle yapıyorum.Uğraşmamak için.

- - - Eklendi - - -

Kıvanç Tatlıtuğ ile bir akrabalık ?

Evet.Abi bizim bacanak o ya.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Hm.Sağol abi.sen gitarcı mısın?

evt 17 sene oldu ama hobi olarak yapıyorum

- - - Eklendi - - -

diyorum daha üniversitesi falan var diye ortaokulda tam bi odundum :D ama lisede kızlar sana açılıyor :op:

konyarapp

Üye
saç stilin harika :D Tipsizde değilsin kardeş...

Hearkinless

Hearkinless

Üye
Gözlerin güzel mesela.

marist

marist

Üye
hiç öyLe deqiLsin ve milletin dedìğini takma boşwer.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
    Konu Sahibi
saç stilin harika :D Tipsizde değilsin kardeş...

Sağol abi ama fönle böyle.Normal de hep karışık oluyo.hele bide sabah uykudan kalkdığımda papaz gibi oluyorum :P

- - - Eklendi - - -

Gözlerin güzel mesela.

Evet,heralde.Küçükken büyük ablalar felan gözümü ve kirpikleri beğeniyorlardı.:D

- - - Eklendi - - -

evt 17 sene oldu ama hobi olarak yapıyorum

- - - Eklendi - - -

diyorum daha üniversitesi falan var diye ortaokulda tam bi odundum :D ama lisede kızlar sana açılıyor :op:

Abi elektro gitar alıcam da bilgi versen biliyorsan 500 en fazla amfisiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt