HTC One X mantık hatası alert

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X mantık hatası alert

Madem artık beatsaudio kulaklık vermiyorlar neden telefonun arkasında beatsaudio yazısı duruyor?

Yazılımsal birşey mi acaba..

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Kulaklığın verilmesine gerek yokki telefonun içindeki çip sayesinde o özelliği bütün kulaklıklarda uygulayabiliyorsunuz :)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
sony'deki xloud da böyle birşey midir?

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklığın verilmesine gerek yokki telefonun içindeki çip sayesinde o özelliği bütün kulaklıklarda uygulayabiliyorsunuz :)
ama telefonun ses geliştirmeleri sadece beatsaudio kulaklıkta çalışıyor diye duydum...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
beats auio sadece kulaklık değil hoparlörde bildiğim kadarıyla. yani alttaki beats audio hoparlörü sağdaki normal hoparlör.

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende öyle duydum,ve o kulaklık da baya bir paraymış yani
evet ya :tl:1000'ye yakın.. telefon fiyatına maşallah :)
Tamda One X almaya karar vermiştim. tabi bi kulaklık için kararımdan vazgeçecek değilim de, vereydiler eyiydi. :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ben bi kere görüm 300 tl idi. 1000 tl ilk defa duyuyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben bi kere görüm 300 tl idi. 1000 tl ilk defa duyuyorum.

1000 lira ben de ilk defa duydum. 300 400 vs olabilir ama 1000 kiralık kulaklık için seri üretim yapılır mı? Bence yapmazlar.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ya saturnde gördüm beats audio kulaklıklar 300 lira ile 900 lira arasında değişiyor bilginize. bir çok model var monster vs.

cyber

cyber

Üye
sensation xe de çıkıyo kutudan

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
(:tl:929, indirimli: :tl:699)

- - - Eklendi - - -

300, 400 liralık olanlar ya sahtedir ya da kaçaktır.

$300 türkiyede vergilerle birlikte :tl:1000'ye yakın olur.
misal sony xperia s ırakta $335

franzliszt

franzliszt

Üye
monster kulaklıkların 1000 tl lik modelleri var solo hd 500 tl studio 700 tl pro 1000tl moskova fiyatları
htc one x in arkasındaki o ambled bu kulaklıklarla birlikte özel yazılımını devreye geçiriyor daha iyi performans alıyorsun bu kulaklıkalrdan olay bu

avcitalip

avcitalip

Üye
monster kulaklıkların 1000 tl lik modelleri var solo hd 500 tl studio 700 tl pro 1000tl moskova fiyatları
htc one x in arkasındaki o ambled bu kulaklıklarla birlikte özel yazılımını devreye geçiriyor daha iyi performans alıyorsun bu kulaklıkalrdan olay bu

benim arkadaş biyerde görmüş sahtesi 30-40 TL miş ama bu kulaklıklar çok iyi kulaklıklar bunlardan aldığın kaliteyi hiçbir kulaklıktan alamazsın ben galaxy s2 alacağım ama kafam bazen Beats Audio Yüzünden HTC Sensation'a kaymıyor Değil...

- - - Eklendi - - -

(:tl:929, indirimli: :tl:699)

- - - Eklendi - - -

300, 400 liralık olanlar ya sahtedir ya da kaçaktır.

$300 türkiyede vergilerle birlikte :tl:1000'ye yakın olur.
misal sony xperia s ırakta $335

onlar büyük bir ihtimalle sahtedir ama yurt dışında daha ucuzsa Türkiye'de almanın bir avantajı yok bence çünkü kulaklık için kayıt gerekmiyor...

klongs

klongs

Üye
300 tllikler genelde replika oluyor

franzliszt

franzliszt

Üye
benim arkadaş biyerde görmüş sahtesi 30-40 TL miş ama bu kulaklıklar çok iyi kulaklıklar bunlardan aldığın kaliteyi hiçbir kulaklıktan alamazsın ben galaxy s2 alacağım ama kafam bazen Beats Audio Yüzünden HTC Sensation'a kaymıyor Değil...

- - - Eklendi - - -

onlar büyük bir ihtimalle sahtedir ama yurt dışında daha ucuzsa Türkiye'de almanın bir avantajı yok bence çünkü kulaklık için kayıt gerekmiyor...
kardeşim bende monster beats solo hd var orjinal 500 lira civarında almıştım solo dan sonra çıkmıştı kievskayadan almıştım çok sağlam kulaklıklar tavsiye ederim

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Monster zaten bu işin ehli.Bir Monster bir Sennheiser ikisinin üstüne tanımam kulaklık alanında.

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim bende monster beats solo hd var orjinal 500 lira civarında almıştım solo dan sonra çıkmıştı kievskayadan almıştım çok sağlam kulaklıklar tavsiye ederim

bende TIM'de Denemiştim Çok İyi Daha Önce Bu Kadar Kaliteli Bir Kulaklık Denememiştim...

61semih

61semih

Üye

1000 lira ben de ilk defa duydum. 300 400 vs olabilir ama 1000 kiralık kulaklık için seri üretim yapılır mı? Bence yapmazlar.

yurt dışında 400 dolara satılan bir kulaklığın türkiyedeki fiyatını siz hesaplayın artık:)

telefonda ise gerek ses kartı gerekse telefonun üzerindeki medya oynatıcı beast tarafından üretiliyor.kısacası ses ile ilgili her şeyi yapıyorlar telefonda.bundan logo orada yer alıyor.tabi birde htc satın almıştı dr.dree yi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt