Hasan 7 gün sonra bu konuya bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hasan 7 gün sonra bu konuya bak
Niye banladın kendini açıkla.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ne ? Kendini mi banladı ? :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
daha sabah özel mesaj attı cevap verdim bir daha cevap gelmedi meğer banlamış kendini :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kendisine ban atmaya başladı herkes moda oldu artık.. Bi gün sınırsız banlanıcaklar görecekler günlerini.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ama olmuyor böyle. Forumu yetim bırakıyorsunuz : ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bende 7 gün ban atmayı düşünmüştüm sınavlardan dolayı ama dayanamayıp yeni üyelik açarım diye vazgeçtim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bende 7 gün ban atmayı düşünmüştüm sınavlardan dolayı ama dayanamayıp yeni üyelik açarım diye vazgeçtim :D

Ben 1 kere kendime ban attım ortalık karıştı. Bir daha ban atmayı düşünemiyorum.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
siz olmadan forumun tadı çıkmıyor :D yazda geldi artık burdayım :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aman ha, kimse gitmesin. Hadi Hasan 7 gün ban atmış kendine. Sınırsız ban görmek istemiyorum. Yoksa bende giderim siz yokken :(

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bu ne bagimlilik arkadas

Hasan

Üye
Dinlenme amaçlı attım furkan :)

Bi daha atmayacağım somuru:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Hasan

Üye
hoşbuldum merak etme atmam :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op::sarıl::op:

15097

15097

Üye
kısaca hasan intihar etmiş gibi bi şey :ehe ama geçici intihar yada başarısız intihar :s umarım felç kalmaz :ehe

fLuke!

fLuke!

Üye
Niye herkez kendine ban atıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt