bir konuda fikrinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
bir konuda fikrinize ihtiyacım var
arkadaslar benim okulda sevdigim bir kız var ama bu kızın sevgilisi var benden ve kızdan bir yas büyük kız da bana ilgi gösteriyor ama kıza acılmaya korkuyorum :/ bir fikir verin lütfen

dalga gececekler sacma sapan cevap verecekler
hic girmesin

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Sevgilisi varsa bulaşma derim kardeş. Delikanlı adama yakışmaz.

x-scarface

x-scarface

Üye
belki kız arkadaşca ilgi gösteriyordur olamaz mı sonuçta sevgilisi varmış :hmmm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ilişkileri sonsuza kadar sürmez ve oğlum düşün gitarist adamsın birinden klasik ya da akustik gitar(bunlar daha romantik oluyor)al sonra okulun orada biyerde çal ben mesela dam square'de arkadaşımla gitar çaldık (ben klasik o akustik) başımıza toplananların çoğu kızdı ve sonra bize iltifat ettiler hatta bi türk kız bana numarasını verdi hadi kısmet :D

NonaZayi

NonaZayi

Üye
sevgilisi var diyosun. sevgilisi varsa bence konu açmaya bile gerek yok. aldatan aldatılır unutmayın.

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Dostum birde işe bu açıdan bak; Madem sana ilgi gösteriyor, hadi kafaya aldın hanımefendiyi ve birliktesiniz. Peki, senin için başkasını yarı yolda bırakan, başkası için seni yarı yolda bırakmaz mı ? Sen boşver, şimdilik sessiz kal, eğer bir gün sevgilisinden ayrılırsa o zaman konuş. Fakat senden büyük bir sevgili ile olabileceğini zannetmiyorum, kızlar kendilerinden küçük erkekler ile çıkıyorsa eğer çok ezmeye çalışırlar. Benden sana bir kardeş, abi tavsiyesi.. Başka birisi ile tanış.. :)

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Dostum birde işe bu açıdan bak; Madem sana ilgi gösteriyor, hadi kafaya aldın hanımefendiyi ve birliktesiniz. Peki, senin için başkasını yarı yolda bırakan, başkası için seni yarı yolda bırakmaz mı ? Sen boşver, şimdilik sessiz kal, eğer bir gün sevgilisinden ayrılırsa o zaman konuş. Fakat senden büyük bir sevgili ile olabileceğini zannetmiyorum, kızlar kendilerinden küçük erkekler ile çıkıyorsa eğer çok ezmeye çalışırlar. Benden sana bir kardeş, abi tavsiyesi.. Başka birisi ile tanış.. :)

kızla yaşıtız kızın sevgilisi benden bir yaş büyük ben de zaten oturdum düşündüm beklemeye karar verdim...

lgkg300

lgkg300

Üye

çok doğru laf didin gardas :)
bence sevgilisi olan orda burda dolaşan, ayrılan terk eden sonra bir daha barışan vs ,,, bu gızlardan hayır gelmez. Adam gibi hanımefendi, helal süt emmiş geçmişi temiz birini bul ve onu sev. Güzellik felan geç hikaye bunlar.

Yani hasıli kelam yüzü güzele 40 gün doyarsın, yüreği güzele 40 sene doyamazsin

TheMadness

TheMadness

Üye
ilişkileri sonsuza kadar sürmez ve oğlum düşün gitarist adamsın birinden klasik ya da akustik gitar(bunlar daha romantik oluyor)al sonra okulun orada biyerde çal ben mesela dam square'de arkadaşımla gitar çaldık (ben klasik o akustik) başımıza toplananların çoğu kızdı ve sonra bize iltifat ettiler hatta bi türk kız bana numarasını verdi hadi kısmet :D

Gitar olayı hep ise yarar :D 13 yıldır elektro çalıyorum ben

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yuva bozanin yuvasi olmaz lafindan yola cikiyorum ve sen birinin elinden alabiliyosan birileride senin elinden alabilir diyorum

pessimistic...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt