Telefonum Çok Ağırlaştı C6-01 Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Çok Ağırlaştı C6-01 Yardım !
Arkadaşlar Telefonum c6-01 alalı yaklasık 8 ay oldu telefonumun ilk aldığım halden eser yok
Menü geçişleri uygulamalar arası yavasladı kasmaya başladı telefonda ne gibi değişiklikler yaparak performansını arttırabilirim yardımlarınız bekliyorum....

aspereas

Üye
flash at

atakan25

atakan25

Üye
carla teması vardı onu kur kasmaları önlersin ama kesin yöntem yazılımı tekrar suiteden yüklemen

backwater

backwater

Üye
telefonda kullanmsdıgın uygulamaları kadır telefon hafızasında yuklu uygulama varsa onları sil telefonun arka planında çalışan uygulamalar oluyor menü tuşuna uzun bas acık olan uygulama varsa onları kapat

atakan25

atakan25

Üye
telefonda kullanmsdıgın uygulamaları kadır telefon hafızasında yuklu uygulama varsa onları sil telefonun arka planında çalışan uygulamalar oluyor menü tuşuna uzun bas acık olan uygulama varsa onları kapat

menu tuşundan bakınca hepsini göremezsin hatta çoğunu :) app stop gibi bir program lazım

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar Telefonum c6-01 alalı yaklasık 8 ay oldu telefonumun ilk aldığım halden eser yok
Menü geçişleri uygulamalar arası yavasladı kasmaya başladı telefonda ne gibi değişiklikler yaparak performansını arttırabilirim yardımlarınız bekliyorum....

soft format at kendine gelir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
soft format kesin çözüm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben "tema efektini kapatınca" telefon kendine geliyor ama efektlerde güzel vazgeçemiyorum
belki seninde sorunun efektlerle ilgilidir

kuralsiz9

Üye
dead flash at ilk aldigin güne dönsün telefon

tarxhn

tarxhn

Üye
arka plan uygulamaları kapat biraz hızlanır

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Format at. Düzelir.

hidayet02

hidayet02

Üye
carla teması vardı onu kur kasmaları önlersin ama kesin yöntem yazılımı tekrar suiteden yüklemen

:tşk: Kardeş E-6'ya Temayı Yükledim Daha Stabil Çalıştı... Kasma Falan Yok Geçişler Gayet Akıcı:)

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: atakan25
emreli01

emreli01

Üye
kardeş ne soft ne flash sen direk tele mobil clear programını kur temizle ve eger varsa telefon hafızasndakileride hafıza kartna yukle

tempestshine

tempestshine

Üye
App Stop'u yükle.Rehber,Mesajlar arkaplanda çalışmaya devam ediyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
evet appstop u kullanabilirsin ramblow da var ama o çok karışık gelebilir

blackcemre

Üye
Virüs programı yükle belki yüklediğin uygulamada virüs vardı.

tempestshine

tempestshine

Üye
arkadaş konuyu açmış ve kayıplara karışmış :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
gelir ya :)

tempestshine

tempestshine

Üye
umarık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt