T20 için Müthiş bir rom daha Mixed Cyan5

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
T20 için Müthiş bir rom daha Mixed Cyan5
Merhaba sevgili maxicep üyeleri

Sizlere daha önceden paylaştığım fundosky romdan sonra görsel şölenli ve menü geçişleri harika olan bir temadan bahsedeceğim..

Romun özellikleri;
-ramda +140 Mb Boşluk.
-Kamera çalışır durumda ve o.c mümkün..
-2.3.7 cyanogen mod ....
-HTC temalı dehşet bir rom...
- Romda sandığım kadarı ile swap alanı oluşturamıyoruz...
-Kısacası kesin deneyim derim

Rom KURULUMU ;
ÖNCELİKLE ŞUNU BİLMELİSİNİZ Kİ TELEFONUNUZA CUSTOM ROM ATMAK İÇİN CWM MENÜSÜ YÜKLEMENİZ GEREKMEKTEDİR.CWM YÜKLEME İÇİN FORUMDAN ARAŞTIRMA YAPABİLİRSİNİZ...
llk önce ne varsa yedeklemek istediğiniz şeyler yedekleyin....

Telefon garantiden çıkacak ama orijinal turkcell roma dönerseniz geri garanti kapsamına girecek...
AYRICA AŞAĞIDA LİNKİ BULUNAN DOSYAYI İNDİRİP SD KARTINIZA ATIN VE AŞAĞIDA VERİLMİŞ OLAN BASAMAKLARI UYGULAYIN...

- Ses açma ve güç tuşu ile cihazı açın
- Mount and storage kısmına girip Format Boot, Format Cache, Format Data ve Format System deyin
- Recovery Clockwork ana menüye dönüp Wipe data/factory reset ve wipe cache partition deyin
- Advanced & wipe dalvik cache
- Ana menüden Install zip from sdcard deyin
- SD karta kopyalamış olduğunuz Mixed_cyan5.zip ROM'unu seçin ve yükleyin
- Cihazı yeniden başlatın(reboot system now)

İndirme linki;

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil..

• Beğen

metixmert

Üye
nasıl yükleniyooo

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Telefona bunu yüklemek için detaylı bir anlatım yaparsan eğer daha çok yardımcı olabilirsin. Eğer böyle T20 Rom paylaşıyorsan Resimli ve sade bir anlatım ile birçok kişiye yardımcı olabilirsin, sabit bir konu yapar altında Rom paylaşabilirsin bile..

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Dostum çok özür dilerim ekliyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

Konu güncellenmiştir.!

- - - Eklendi - - -

Telefona bunu yüklemek için detaylı bir anlatım yaparsan eğer daha çok yardımcı olabilirsin. Eğer böyle T20 Rom paylaşıyorsan Resimli ve sade bir anlatım ile birçok kişiye yardımcı olabilirsin, sabit bir konu yapar altında Rom paylaşabilirsin bile..
Hocam kusura bakma asıl konum imzamda var yani istersen oradaki paylaşımı incele...İsteyen denerse dener romu..Bu konu öylesine yani çok da iyi bi rom değil rami fazla ve görsellik şahane.

• Beğen
enes122

enes122

Üye
bunu indirdim fakat yuklenmiyor installation aborted diyo

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler minik Ali.

tulley5

Üye
hocam huawei x3 8510 a yükleyebilirmiyiz

berk09

berk09

Üye
:alkisarkadaşım eline koluna sağlılk.mükemmel bir rom ben çok beğendim.telefonum biranda değişti.ses okadar yüksekki kısmam gerekti :) geçişler harika.360 launcer yükledim dahada iyi oldu..türkçe dil desteği yoktu onuda yaptım..süper oldu..valla arkadaşlar hiç düşünmeden yükleyin arkadaşada dua edin :) konu sabitlenmeli..böyle güzel bir roma bukadarmı ilgi yani,haksıkzıklık bence.. arkadaşım:tşk:

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
:alkisarkadaşım eline koluna sağlılk.mükemmel bir rom ben çok beğendim.telefonum biranda değişti.ses okadar yüksekki kısmam gerekti :) geçişler harika.360 launcer yükledim dahada iyi oldu..türkçe dil desteği yoktu onuda yaptım..süper oldu..valla arkadaşlar hiç düşünmeden yükleyin arkadaşada dua edin :) konu sabitlenmeli..böyle güzel bir roma bukadarmı ilgi yani,haksıkzıklık bence.. arkadaşım:tşk:
:rica: Arkadaşım ben elimden geldiğince sizlere romlar paylaşıyorum ...Roma gelince gerçekten süper...Klavyesi geçişleri filan çok güzel kesinlikle denenmeli ihtiyaclarınıza göre devam da edebilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

Eğer yüklüyse bi screen shot atarmısn konuya ekleyeyim...

enes122

enes122

Üye
sorumu tekrarlamak istiyorum ben romu yuklerken cwm de installation aborted diyo yuklemyi acaba ne yapmam lazim?

berk09

berk09

Üye
konuyu nasıl ekliycemi bilsem eklerdim :bilmm dahada güzel romlar bekliyoruz sizden arkadaşım :yuru

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
konuyu nasıl ekliycemi bilsem eklerdim :bilmm dahada güzel romlar bekliyoruz sizden arkadaşım :yuru
Sen hızliresim.com a tek tek at 4-5tane resmi sonra bana mesaj at ben yüklerim konuya..

ceyhun302

Üye
kardeş ben senn diğer romu kullanıyorm buna geçimmi sence ne dersn hangisi daha iyi

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben senn diğer romu kullanıyorm buna geçimmi sence ne dersn hangisi daha iyi
Kardeşim normal şartlarda diğer rom daha iyi ama bu görsellik süper.Bİ dene birşey kaybetmezsin..Yedek al yada tekra yüklersin uygulamalarını...

luque

Üye
Hocam sim karttaki numaralar görünmüyor ne yapacağız

- - - Eklendi - - -

Yaptım hocam sağolun.

- - - Eklendi - - -

Mesaj yazamıyorum klavye yeri çıkmıyor

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sim karttaki numaralar görünmüyor ne yapacağız

- - - Eklendi - - -

Yaptım hocam sağolun.

- - - Eklendi - - -

Mesaj yazamıyorum klavye yeri çıkmıyor
Kardeşim sen rom filan yükleme bence :D :D klavye nasıl çıkmıyor yahu ?

Üst Alt