(( herkez içeri )) Keşke şöyle bir program olsaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
(( herkez içeri )) Keşke şöyle bir program olsaydı
Evet arkadaşlar ihtiyaçlarınızdan dolayı yada eğlenmek için vs. Istediğiniz keşke olsaydı dediğiniz programları/uygulamaları yazar mısınız ?

ilk önce ben başlıyım . Keşke mesaj gönderiyormuş gibi program da gönderebileceğimiz bi uygulama olsaydı.

kraldost

kraldost

Üye
yokmu? winrar ile arşivleyip mms ile gönderiliyor diye biliyorum yada program uzantısı ile oynayıp gönderebilirsin diye düşünüyorum ilgi alanımın dışında olduğundan ben deneyemiyorum bir dene diye tavsiyede bulunabilirim ancak

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
yokmu? winrar ile arşivleyip mms ile gönderiliyor diye biliyorum yada program uzantısı ile oynayıp gönderebilirsin diye düşünüyorum ilgi alanımın dışında olduğundan ben deneyemiyorum bir dene diye tavsiyede bulunabilirim ancak

teşekkür ederim :oke:

herhalde herkez hayatından memnun kimse şöyle bi program olsun demiyor :hmmm

25umit05

Üye
programı mp3 yap mms ile yolla sonra yine uzantısını değiştir ve yükle
:oke:

lolaman

lolaman

Üye
Keşke çektiğimiz bir videoyu aynı anda başka bir telefondaki kişide görebilse aynı anda ama yollamayla değil.Buna yarayan bluetooth gibi bişey olasydı.

Symbianize

Symbianize

Üye
Keşke çektiğimiz bir videoyu aynı anda başka bir telefondaki kişide görebilse aynı anda ama yollamayla değil.Buna yarayan bluetooth gibi bişey olasydı.

Yakındır teknoloji oraya doğru gidiyor:pro:

lolaman

lolaman

Üye
Aslında var zaten ama telefon için değil bi siteye üye oluyosun ordan telefon numaranı yazıyosun telefonuna link geliyo indiriyosun onu giriyosun programa senin çektiğin video canlı olarak siteye gidiyor ama telefon dan telefona yok işte :D

15097

15097

Üye

mobil tv'nin iki kişili olanını diyorsun galiba :) tıpkı internetin dünyanın öbür ucundan anında paylaşıldığı ancak bluetooth'un paylaşılamadığı gibi...

Metin MF

Metin MF

Üye
Keşke s60v5 için adam akıllı tv kanallarını izleyebileceğimiz bi program olsaydı!

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sistem dosyaları ile oynayarak 2d görüntüyü 3d görüntü yapan bi program

pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
NonaZayi

NonaZayi

Üye
eurovisionun puanlama sistemi olan program olsa. kendi kendime oynardım :D

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Program değil de, Şu Google'nin yaptığı gözlüğü sabırsızlık ile bekliyorum..

15097

15097

Üye
Program değil de, Şu Google'nin yaptığı gözlüğü sabırsızlık ile bekliyorum..

aynen bende bekliyorum tabi türkiye'ye gelmesi çok uzun sürer ve gelse bile o gözlüğü takınca deli damgası yemezsek iyi :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şuda var iphone oyunlarını çalıştıran bişey :D

larten123

larten123

Üye
beni istediğim her yere ışınlayablen veya geçmişe gitmemi sağlayabilen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt