arthur90
Üye
ics 4.0.4
Merhaba arkadaşlar bu sayfa defalarca açıldı ama çoğu arkadaşımız güncelleme yapsam mı yapmasam mı. ben 3 defa ics 4.0.4 e ve geri tekrar and. 2.3.4 e geri dönüp gözlem yaptım. öncelikle ics 4.0.4 görsellik olarak, renkleri daha iyi tanımlı olarak , ses olarak daha cazip geldi. ilk güncellememde şarj sıkıntısı vardı. sonraki günellemelerimde bu ortadan kalktı...güncelleme yapacak arkadaşlara tavsiyim hafıza kartınızı sıfırlayın. daha sonra sony update service kullanarak güncelleyin sonra telefonu açtığınız hiç birşey yapmadan fabrika ayarlarına dönerek küçük format atınız aradaki farkları göreceksiniz. elbet arasıra takılmalar oluyo ama abartılacak cinsten değil.ics her ay yenileniyor... sony kendi sitesin ics için güçlü bir sistem gerektirdiğini belli ediyor... ileriki zamanlarda 4.0.5 çıkaracaklarını bunla beraberde çekirdek sürümü güncellemesi getireceklerini hatasız bir ics 4.0.5 kullanıcalara deneyim yapacaklarını belirtti... kimi arkadaşımız bilrdirim ışığının yanmadığını söylemiş.. ben telefondaki herşeyi sessize aldığımda gerek mesaj ve diğer uyarılarda bildirim ışığının düzenli yandığını gördüm. siz de deniyebilirsiniz... şarj sorunun ise şöyle çözebildim. çoğu widgets lerden kurtulun özellikler senkoreze edenleri arkapılan resimlerde beyaz tonlu duvar kağıdı koymayın beyaz tanlı duvar kağıdında daha fazla ışık tüketimi oluyor...oyunlarda bir kasma yaşamadım hepsi sorunsuz oynadım . ama telefonda işlemci kısmında ısınma oldu ve buda normal olarak tanımladım işlemciler ısığa dayanıklı. ama çok fazla ısınma elinizi değdiremiyorsanız servise yollamanızda yarar vardır. ics 4.0.4 güzel kullanışlı ekranda renkleri güzel göstermesi, yüz tanıması vs. çok çekici buluyor. android 2.3.4 e göre iyi bir seçim ama android 2.3.4 gibi stabil değil size önerim ics 4.0.4 kurup en fazla 2 ay içinde 4.0.5 geldiğini varsayarsak sizin için güzel bir seçim olur...

Mutluyum şuan.