Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 acil yardim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balcolu
Üye
Konu Sahibi
5800 acil yardim
Arkadaşlar telefona hard format attm. Telefonun hafızasnı pc ye önceden yedeklemştm. Formattan sonra geri yükledm yedeklemeyi. Ama çoğu uygulamann sağ üst tarafnda anahtar işareti var. Uygulamalar açlmıyor da silinmyor da napcam? Yardmlarnzı bekliorm.
Emrgncy
Üye
Arkadaşım yedeklemeyle sadece rehberi, mesajları, resim ve müziklerini , ayarlarını tekrar getirirsin. Uygulamalarını tekrar yüklemen gerekir
balcolu
Üye
Konu Sahibi
nerden indrdiğmi hatrlamyorm uygulamaları. Herhangi bi yerdn aynı uygulamayı indrsem olur mu
Hafıza kartını temizledin mi ? Xplore ile system sys private resource dosyalarini sil.
kaygisiz43
Üye
Arkadaşlar bendede nokıa x6 var hardformat atmak istiyorum fakat ne diyim korkuyorumda birşey olur diye.Hem format attıktan sonra program yüklüyormusuz telefonun kendine has çalışması için gereken programları onlar nedir?Nereden bulurum bilginiz varmı
Arkadaşlar bendede nokıa x6 var hardformat atmak istiyorum fakat ne diyim korkuyorumda birşey olur diye.Hem format attıktan sonra program yüklüyormusuz telefonun kendine has çalışması için gereken programları onlar nedir?Nereden bulurum bilginiz varmı