5800 acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
5800 acil yardim
Arkadaşlar telefona hard format attm. Telefonun hafızasnı pc ye önceden yedeklemştm. Formattan sonra geri yükledm yedeklemeyi. Ama çoğu uygulamann sağ üst tarafnda anahtar işareti var. Uygulamalar açlmıyor da silinmyor da napcam? Yardmlarnzı bekliorm.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım yedeklemeyle sadece rehberi, mesajları, resim ve müziklerini , ayarlarını tekrar getirirsin. Uygulamalarını tekrar yüklemen gerekir

balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
nerden indrdiğmi hatrlamyorm uygulamaları. Herhangi bi yerdn aynı uygulamayı indrsem olur mu

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
nerden indrdiğmi hatrlamyorm uygulamaları. Herhangi bi yerdn aynı uygulamayı indrsem olur mu

Mesajlarını falan tekrar yedekleyip format atmayı dene yada arkadaşın dediği gibi uygulamayı tekrar yükle. Nereden indirdiğin önemli değil :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hafıza kartını temizledin mi ? Xplore ile system sys private resource dosyalarini sil.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar bendede nokıa x6 var hardformat atmak istiyorum fakat ne diyim korkuyorumda birşey olur diye.Hem format attıktan sonra program yüklüyormusuz telefonun kendine has çalışması için gereken programları onlar nedir?Nereden bulurum bilginiz varmı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşlar bendede nokıa x6 var hardformat atmak istiyorum fakat ne diyim korkuyorumda birşey olur diye.Hem format attıktan sonra program yüklüyormusuz telefonun kendine has çalışması için gereken programları onlar nedir?Nereden bulurum bilginiz varmı

Neden format atmak istiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt