ericson xperıamı başka bir telefonmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
ericson xperıamı başka bir telefonmu?
arkadaşlar sony ericson xperia x10i aldım fakat şu sorunları gördüm..bataryası 3 saat dayanmıyor şarj ise çok geç giriyor.....bana satan yeni bataryayi verecekmiş batarya sorunu kalmayacakmış.ama pek güvenmiyorum..hani sağlam batarya olsa bile 4 saat olur bence ...tabi gerçek bilgiyi sizlerden almak istedim ....geri vereyim mi teli yoksa batarya sorunu çözülürmü yeni batarya ile......yada 500 liram var ...önerebileceginız daha iyi bir telefon varmı.teşekkürler....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Orjinal batarya ile en az 6 saat idare edersin.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
sık kullanmamakla birlikte 1 gün idare eder yani?)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
sık kullanmamakla birlikte 1 gün idare eder yani?)

Ben kendimden örnek vereyim. Günde en az 1 saat oyun oynayabiliyorum ve telefonun şarjı sabah 4'ten (bu saatte şarjdan çıkarıyorum) akşam 12'ye kadar gidiyor ve %20 kalmış oluyor. Telefon uyarı veriyor tekrar şarja takıyorum.

Böyle :) Üstelik gün boyu Wi-Fi açık ve ekran parlaklığı %60.

- - - Eklendi - - -

Üstelik benim telefonun ekranı büyük.

- - - Eklendi - - -

Telefonu ilk aldığımda şarjı az gidiyordu, artık uzun gidiyor. Sanırım batarya kalibre olayı. Yani birkaç gün telefonu kullanınca batarya alışıyor :)

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol kardeşim...sabah 4 ile gece 12 ye kadar değil mi... çok iyi böyleyse.....bir de şu iki sorum olacak ..birincisi telefonu şarja taktiğmda uzun bir süre şarj göstergesi yanıp sönüyor sonra yeni tam yanmaya başlıyor ...ikincisi benim ki x10i seninkide aynımi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
çok sağol kardeşim...sabah 4 ile gece 12 ye kadar değil mi... çok iyi böyleyse.....bir de şu iki sorum olacak ..birincisi telefonu şarja taktiğmda uzun bir süre şarj göstergesi yanıp sönüyor sonra yeni tam yanmaya başlıyor ...ikincisi benim ki x10i seninkide aynımi

Birincisini bilmiyorum. İkincisi hayır aynı değil benzer.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
peki sağol teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt