swipe unlock ve mesaj göndermeme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
swipe unlock ve mesaj göndermeme sorunu
arkadaşlar ben swipe unlock kullanıyordum ve 100 mesajdan onu takılıyor gitmiyordu bir arkadaş swipeden kaynaklandığını söyledi Bende kapattım bi günlük deneme yaptım ve tüm mesajlarım sorunsuz gitti demem o ki swipe unlock mesaj göndermeme sorunu yapıyor varsa daha böyle sorunlu programlar paylaşalım

mining-

Üye
arkadaşlar ben swipe unlock kullanıyordum ve 100 mesajdan onu takılıyor gitmiyordu bir arkadaş swipeden kaynaklandığını söyledi Bende kapattım bi günlük deneme yaptım ve tüm mesajlarım sorunsuz gitti demem o ki swipe unlock mesaj göndermeme sorunu yapıyor varsa daha böyle sorunlu programlar paylaşalım

ben hiç swipe yüklemedim ama mesaj sorununu çok fazla yaşıyorum.microsoft apps yüzündende olabilir

FastBreaker

FastBreaker

Üye
aynen bende kullanmiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps i kaldırsanız bile hafıza tuttuğu yer 50 mb olarak kalıyor buda kırık dosyalarının hafızada kaldığını gösterir.soft format atmanız gerekir

mining-

Üye
[ENGİN];4803311' Alıntı:
microsoft apps i kaldırsanız bile hafıza tuttuğu yer 50 mb olarak kalıyor buda kırık dosyalarının hafızada kaldığını gösterir.soft format atmanız gerekir
soft attım sorunum devam ediyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eğer flash atmayı biliyorsan flash at

mining-

Üye
[ENGİN];4803539' Alıntı:
eğer flash atmayı biliyorsan flash at
bugün flash atıcaz inş düzelir mesaj sorunu

brifing

Üye
yahu swipe unlock nedir diye soruyorum.herkes msjın gitmesni engelleyen şey diyor adam gibi tarif edin yahu bilen var bilmeyen var.

brifing

Üye
sensation da olmasa bakmayacak kimse.eyv üstat. da bu uygulama bende yok yani yine devam ediyor haberi olsun arkadaşlarn

burak1710

burak1710

Üye
apps hiç yüklmedim sorun oldu soft format attım yine sorun oldu fazla mesaj saklamıyorum yine oluyor

tempestshine

tempestshine

Üye
Microsoft Apps'i iyiki güncellememişim :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...