NOKİA mı SAMSUNG mu ....?

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA mı SAMSUNG mu ?

• Kullanılan toplam oy
    304

R.Majere

Üye
nokia

MachkaM

Üye
slmm telefon alıcam ama hangisini?? nokia 8 MP samsung 5 MP, ekran dokunmatikleri, işletim sistemleri karar veremiyorum.. birde sar değerleri..
bu haftasonuda almayı düşünüyorum.. siz ne dersiniz??
baktığım telefonlar
nokia c7 - 0,73 bu telefon eski değilmi?
nokia 701 - 1,08
nokia c6 - 1,03
samsung galaxy ace yada ace plus - 0.840
samsung galaxy S advance - 0,543/0,750
samsung galaxy mini 2 - 0,917
samsung galaxy fit - 0,718
modellerin arkalarındaki rakkamlar sar değerleridir

tekno boy

tekno boy

Üye
tabi ki de nokia hem dayanıklı hem de özellikli olan nokia bulmak kolay samsung çok hassas ve hemen tak diye gidiyor sonra :ağlarım: oluyor.ve samsung oyun yüklerken sadece kendi sitesinden yüklenen oyunları çalıştırıyor yani berbat :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben NOKIA tercih ederdim.

- - - Eklendi - - -

Samasung Galaxy SIII'ün bile dış görünüşü özellikle arka kapak hiç hoş değil. Bir de Xperia Pro'nun arka kapağını görün.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia yılların markası..Sağlamlıkta Nokia ama şu işlemcide felan bence şu aralar geri kaldı samsung tan ..Samsung diyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
NOKIA'nın attığı farka bakın :gul:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
vegatablo

vegatablo

Üye
nokia yı eleştirenler nokia hiç birşey çıkarmıyor 2013 te dokunmatiği kaldırıp holografik telefonlar yapcak yaptığı telefonlar birbirinin aynısı nokia en geç 2 yıl sonra eski yerine oturur yapacağı teller ne aandroid ne sybiam koycak harika teller geliyo onları bekliycem samsung ezilmeye mahkum

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
şimdiye kadar hep nokia diyordum ama galaxy s3 ü gördükten sonra fikirlerim tamamen değişti adamlar harbiden süper telefon yapmışlar. tarafsız bir şekilde baktığımızda samsung, galaxy s3 ile tamamen birinci. yani nokia ve iphone flan baya geride kaldı malesf...

franzliszt

franzliszt

Üye
şimdiye kadar hep nokia diyordum ama galaxy s3 ü gördükten sonra fikirlerim tamamen değişti adamlar harbiden süper telefon yapmışlar. tarafsız bir şekilde baktığımızda samsung, galaxy s3 ile tamamen birinci. yani nokia ve iphone flan baya geride kaldı malesf...
aferin kardeşim doğru söylüyorsun geri kaldı applela nokia . yersen!

Del Rey

Del Rey

Üye
nokia yı eleştirenler nokia hiç birşey çıkarmıyor 2013 te dokunmatiği kaldırıp holografik telefonlar yapcak yaptığı telefonlar birbirinin aynısı nokia en geç 2 yıl sonra eski yerine oturur yapacağı teller ne aandroid ne sybiam koycak harika teller geliyo onları bekliycem samsung ezilmeye mahkum
Kim söyledi holografik telefonu sana ya :D 2013'te yalnızca Meltemi, WP8 ve Symbian gelecek. Bir de tablet.

klongs

klongs

Üye

ışınlama da yapacak mı

Hasan

Üye
nokia

anket neden gözükmüyor :hmmm

vegatablo

vegatablo

Üye
holografik derken ipad 3 te bir oyun var ona benzer bir uygulama yoksa tamamem yapamazlar yani iphone 5 in tanıtımı war onun klavyesi gibi uygulamalar birde belki yeni işletim sistemi olabiliryoksa o kadar ahım şahım değil

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben nokia derim neden çünkü nokia sadece telefon üretiyor marka bakımından samsung ne ararsan üretiyor nokia telefon markası 2 ya anlamadıgım bişey var telefonlara 2 3 binlira veriyonuz çagırınca geliyomu yazık o paralara ben n8 e 900 lira peşin verdim içim acıdı verirken

dersimim

Üye
ya bu 5800 ı neden şimdiki modellerle kıyaslarlar bir tüelü anlayamadım ona kalırsanız o dönem çıkan samsunglarda iğrenç bi dokunmatiğe sahipti ve arkadaşımşmın aldığı samsung çoktan mezara girdi ama 5800 hala elimde taş gibi

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Nokiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Al işte bu konunun amacı kavga çıkartmak.Öyle olmasa bile konuyu açan arkadaş tartışma çıkacağını biliyordur.Nokia Samsung diye seçim yaparsan sen kaybedersin.Sana uygun olan telefon modelini bugün Samsung üretmiştir 1 yıl sonra Nokia sana daha uygununu üretir onu seçersin.Dikkatinizi çekerim daha iyisi demiyorum daha uygunu diyorum.Piyasada en iyi telefon diye bir şey yok olmayacakta -en azından şimdilik- size uygun telefon vardır.Eğer marka fanatikliği yaparsanız ne siz kazanırsınız hemde o fanatiği olduğunuz firma.Zaten satıyorum diye kendini salar ve bir süre sonra şuanki Nokia konumuna gelir düzelmek için başka firmaların boyundurluğuna girmek zorunda kalır.Siz siz olun hiç bir şeyin fanatiği olmayın.Ne bir futbol takımının ne bir teknoloji şirketinin...

sami41

Üye
konu açıldığında oy verseydim gözüm kapalı nokia derdim ama samsung son 2-3 yılda o kadar geliştirdi ki galaxy s3,s2,note,nexus bunları görünce şu anki cevabım Samsung.. Ama yine de n8 kullanmaya devam edicem :D

Üst Alt