Galaxy wonder 2 metreden yere dustu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy wonder 2 metreden yere dustu
Dukkanda patlamis ampulu degistiriyordum merdivene ciktim tam o sirada telefon caldi tam kulagima gotururken tel elimden kaydi gitti ekranin tam uzerine yere cakildi icim ciz etti kapak batarya telefon bir tarafa firladi eyvah gitti tel dedim hemen aldim inceledim cok sukur hic bir sey olmamis cizik bile yok cok saglam telefonmus ilk sinavini basari ile atlatti bakalalim daha basina neler gelecek :ehe
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

klongs

klongs

Üye
atlatır benim s2 neler geçirdi tekme bile yedi :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beni arayani tekrar aradim bir guzel firca cektim :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben halısahada yere fırlatmıştım, sapasağlam :ehe

guro123456

Üye
Bendede samsung wave vardı yeni almıştım motor sürerken telefon çaldı bi elimde telefon ve motor yere düştü ve üstünden geçtim tekerin kenarına geldi kenarı firladi kapak batarya fırlamış aldım elime bi tekmede ben koydum çalışmaz dedim ekranda bir çizik yok ve çalışıyor aynı telefon 1 metre mesafeden tahtanın üzerine düştü cami çatladı :)

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Geçmiş olsun geleceklerin habercisi bu abi :ehe

- - - Eklendi - - -

Bendede samsung wave vardı yeni almıştım motor sürerken telefon çaldı bi elimde telefon ve motor yere düştü ve üstünden geçtim tekerin kenarına geldi kenarı firladi kapak batarya fırlamış aldım elime bi tekmede ben koydum çalışmaz dedim ekranda bir çizik yok ve çalışıyor aynı telefon 1 metre mesafeden tahtanın üzerine düştü cami çatladı :)
:kop2:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tesekkurler:ehe en son x6 balkondan ucmustu bir daha duzen tutmamisti:ehe

Enes

Enes

Üye
benim şu kurtulmak istediğim 5800 5.kattan çimen zemine düştü birşey olmadı taş gibi ya :D telefona saygı duyuyorum artık :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:kop:

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
ben s2 yi yere carptim bildigin cizik bile olmadi :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cok saglam telefonlar :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
c6 tımda çizik yok :bleh:

by*cambaz

Üye
benim c6 01 in kılıfını çıkardıydım bi gün cebimdeydi merdivenlerde koşuyodum bende biraz yapılıyım telefon merdivenlerden iki kat aşağı gitti onu alım derken karanlıkta üstüne bastım ekran çizildi hafiften kılcal başka bi sorun yok

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
bizim arkadaş c6-01 i duvara fırlattı telefonda hiçbirşey yok olan duvara oldu :D Metal kasalı telefonların farkı bu olmalı :D

PriZm

PriZm

Üye
benim telefon bir kere düştü oda bisikletle arkadaşla yarışırken:ehe çakılların içine düştü neyseki gorilla glass iyiymiş ekranda bir tane bile çizik yok. filtre falanda yoktu sadece silikon kılıf vardı :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benimkinde de hic bir sey yoktu ne kilif ne ekran koruyucu D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt