Ölümsüzlük başarilsaydi tepkiniz nolurdu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bulunmadıgını kim söyledi :seytan6:

lolaman

lolaman

Üye
Beyler ölümsüzlüğü buluyorsak nasıl yemeksizlikten ölelim burda bi paradox gibi bişey var şimdi eğer ölümsüzlüğü bulursak zaten yemege ihtiyaç kalma tam tersine dünyayı hayvanlar basar ama dünya yetmez bize ama nasılsa ölümsüzüz uzaya gideriz orda yaşarız dünyayı terk ederiz koloniler halinde insanlık bütün evrene yayılır kimse ölmeyeceği için herşeyin fiyatı dibine vurur millet iflas eder cinayetler kalkar ama alçak teröristler bunu fırsat bilebilir bilemiyorum..Ama yinede kötü olurdu zaten herkes ölünce diğer tarafta ölümsüz olacağız..(gerçi bu işin cehennemide var :ehe )

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Ölümsüzlük bulunsa eminim ki ben bıkardım sonsuza kadar yaşamaktan:D
Herşeyin çok olması can sıkar sonra hastane koridorların da,vurun iyneyi bitkisel oliyim derim:D

• Beğen
Tepkiler: lolaman
KayraBey

KayraBey

Üye

:kop2:

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Konuyu açan arkadaşım, bence sen televizyon falan izleme hayal gücün çok geniş. :hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Olumsuzluqu Aramak Hatta Bunu Dusunmek Bile Allah'In Kurallarina Karsi Cikmaktir ..

Kur-An'da Her Insan Birqun Olecek Deyiliyorsa .. Her Insan Birqun Olecekk .. Vede Emin Olun ;

Dunyanin Butuuuuuun Bilim Doktorlari Gelse Bunu Bulamaz .. Sadece Saqlikli Yasayin Diyebilirler .. :)

• Beğen
Tepkiler: vavra22
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olumsuzluqu Aramak Hatta Bunu Dusunmek Bile Allah'In Kurallarina Karsi Cikmaktir ..

Kur-An'da Her Insan Birqun Olecek Deyiliyorsa .. Her Insan Birqun Olecekk .. Vede Emin Olun ;

Dunyanin Butuuuuuun Bilim Doktorlari Gelse Bunu Bulamaz .. Sadece Saqlikli Yasayin Diyebilirler .. :)
:oke: Her nefis ölümü tadacaktır...:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
vavra22

vavra22

Üye
espiri anlamında bile böyle bir sorunun sorulmasına gerçekten üzüldüm :)

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
sevinirdim nolcak :ehe

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]Sabri de ölmeyecekse ben ölürdüm hemen.[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

Beyler ölümsüzlüğü buluyorsak nasıl yemeksizlikten ölelim burda bi paradox gibi bişey var şimdi eğer ölümsüzlüğü bulursak zaten yemege ihtiyaç kalma tam tersine dünyayı hayvanlar basar ama dünya yetmez bize ama nasılsa ölümsüzüz uzaya gideriz orda yaşarız dünyayı terk ederiz koloniler halinde insanlık bütün evrene yayılır kimse ölmeyeceği için herşeyin fiyatı dibine vurur millet iflas eder cinayetler kalkar ama alçak teröristler bunu fırsat bilebilir bilemiyorum..Ama yinede kötü olurdu zaten herkes ölünce diğer tarafta ölümsüz olacağız..(gerçi bu işin cehennemide var :ehe )

Herkes cehennemde zıkkım yerken sen o aklını peynir ekmekle mi yedin la zenabi :ehe[/SIZE][/COLOR]

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Resim çok küçük az daha büyt[/SIZE][/COLOR]

lgkg300

lgkg300

Üye
Öyle bir imkan olamayacağı için ki imkansızlıklar üzerine olası durumlar üzerine konuşulmaz çünkü hadi öyle bir şey oldu diyelim diyecek bir yani yok :) hasılı kelam olmayacak bir şey üzerine tepki vermek de imkansız

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ölümsülük gerçek olsaydı, ölümsüz bir liderimizin olmasını isterdik çünkü insanın ögrenmesi tecrübelere
dayanır yaptıgı hatalardan ders alır ülkeyi yöneten ölümsüz bir lider
çok iyi olurdu demek isterdim, ama aklıma deccal geldi demiyorum :hmmm Doğrusu çok sapık bir düşünce

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
HaqperesT

HaqperesT

Üye
Olumden sonra zaten ölümsüzüz. Cennetlikler cok guzel tepki verecekler orasi kesin :)

Dunyayi kastediyorsan yine ölumsuzlukla birlikte gelecek sartlara bagli. Mesela devamli eziyet gorecek biri icin cehennem olur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kiyamet kopacağına göre ölümsüzlük kavramı imkansız.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
[ENGİN];4802930' Alıntı:
kiyamet kopacağına göre ölümsüzlük kavramı imkansız.

kıyamete kadar ölmesekte yeter :ehe

15097

15097

Üye
ilk iş psikoloğuma gitmek olurdu : ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sanki kıyamet için daha varmış gibi yorumlar yapılmış. Bu ne rahatlık anlamadım. :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sanki kıyamet için daha varmış gibi yorumlar yapılmış. Bu ne rahatlık anlamadım. :hmmm

Geçen şu acayip füzeyi geceleyin görünce kıyamet kopuyor sandım. Kıyamet yakın :( Hatta füzeye ilk yorumumuz Nasan'ın mavi ışın projesi dedik ama çok korktuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt