Telefon Tavsiyesi Acil telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Acil telefon tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar sonunda paramı topladım ve telefon almaya karar verdim elimde 1500 tl var.istediğim özellikler ise;internette cok dolanırım film dizi izlemek isterim cok oyun oynarım cok fotoğraf ve video cekerim.Telefondan istediklerim bunlar önerilerini bekliyorum android tercihim.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
bekle sg3 herde satılmaya başlasın sg2 al uzun süre gider.Snapdragon 3 işlemcili telefonlara bak bi uygun fiyatlıyı sen seç

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Sanırsam bu forum da ölüyor.Araştırma yeteneğini geliştirmelisin forum senin sorduğun her soruya yanıt vermek zorunda değil.Çok ağarına gittiyse 2. cümleyi unutgitsin.

cyber

cyber

Üye
xperia s

technoshark

technoshark

Üye
Merhaba arkadaşlar sonunda paramı topladım ve telefon almaya karar verdim elimde 1500 tl var.istediğim özellikler ise;internette cok dolanırım film dizi izlemek isterim cok oyun oynarım cok fotoğraf ve video cekerim.Telefondan istediklerim bunlar önerilerini bekliyorum android tercihim.

şarjı uzun giden android telefon bulman birazcık zor olucak ama bunuda biliyorsun dimi, bu istediklerini yapmaya kalkarsan.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

by*cambaz

Üye
galaxy note a bi bak biraz daha katıp

cmmndtr

Üye
kipada iphone4s 1581 tl 14 hazirana kadar bence kaçırma

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benimde bütçe aynı ben GS2 alacağım :) Ama Galaxy Note da bakabilirsin güzel kardeşim :)

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
4S al ya da sabır taşını zorla 3S düşün.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler önerileriniz çok teşekkürler note çok büyük değilmi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt