Sizce Hangi Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alayına-x

alayına-x

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangi Telefon?
Merhaba arkadaşlar inanılmaz kararsız kaldıgım bi konuda yardıma ihtiyacım var

Ünüversite ögrencisiyim 1.sınıf bitmek üzere iyi kötü herseyi aldım sıra telefona geldı sizce hangi telefonu almalıyım?

Suanki telefonun n73 ilk cıktıgında almıstım 4-5 sene oldu herhalde :)) artık su takozu deiştirmelıyım

Sureklı bi telefon degiştirme takıntım yoktur.Telefonda kulladıgım seyler

.mesaj
.günde 2 saat konusma ortalama
.internet ve oyun bunun dısında pek bişye yapmam

telefonun iyi fotograf ceksin diye bi takıntım yok profesyonel fotograf makınam var

2 secenegim var telefonda

1.Samsung Galaxy note N7000
2.Iphone 4S 16 gb

nokıa dusunmuyorum

sizce hangisini almalıyım yada baska secenekler varmı?

klongs

klongs

Üye
galaxy note

alayına-x

alayına-x

Üye
    Konu Sahibi
tşkler s2 den iyimi peki note

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iphone 4s al hocam

KayraBey

KayraBey

Üye
Samsung...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
universite ogrencisi hareketlidir cok merak ediyorum o koca alet nasil cebe giricek
az mantikli fikirler verin

avcitalip

avcitalip

Üye
tşkler s2 den iyimi peki note

donanım olarak s2 ile aynı yani ekran kartı v.s s2 nin ekranı biraz daha ufak buda

+şarz süresi
+oyun performansı

sunacaktır çünkü ekranı biraz daha ufak...

ama note'da yaptıklarını s2'de de yaparsın...

theposies

theposies

Üye
universite ogrencisi hareketlidir cok merak ediyorum o koca alet nasil cebe giricek

dikkat ettiysen arkadasımızın seçenekkerinde note var . Yani adam ebatını kabullenmiş olmalı ...

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Galaxy Note

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iphone 4s

alayına-x

alayına-x

Üye
    Konu Sahibi
garanti durumu nedir ıphonede sorun cıkarıyolarmı garantide

- - - Eklendi - - -

hareketlı derken besyo okumuyorum :)) bildigin okul hayaltı işte telefonda pek cebimde durmaz elımdedir genelde

alayına-x

alayına-x

Üye
    Konu Sahibi
donanım olarak hemen hemen aynı 0.2 ghz daha fazla notede

- - - Eklendi - - -

jailbreak yapınca çıkarır ama geri kaldırabilirsin

n73 oldugu gibi uzun vadeli bi telefon dusunuyorum buda ünt bitene kadar gidermi 3 sene yanı:)temiz kullanırım telefonları:)

klongs

klongs

Üye
ikiside gider bence ama ben büyük ekran sevdiğim için note alırdım

tempestshine

tempestshine

Üye
İphone 4S

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Galaxy Note taşıması pek sorun değil açıkçası.Dar pantalon v.s giymiyorsa arkadaş.Ayrıca senin için fazla fark etmez Note ya da Iphone.Mesaj ve internet performansında kocaman ekran ve kalem ile mükemmel rahatlık sağlar Note.Tarayıcıda Iphone geçebilir ama hissettirmez 1 2 saniyelik fark yaratır.Note'daki kocaman ekran ile yaşayacağın oyun ve internet zevkini sana hiç bir telefon yaşatamaz.Ama bir dezavantajı var büyük ekrana alıştıktan sonra bağımlı olursun küçük ekrana geçemezsin :)

bountykiller

bountykiller

Üye
abicim yeni nesil smart phone alacaksan direk 3 sene gider diye düşünmeyeceksin. İnş 3 sene olur diyeceksin , ama 2 seneye kalmadan gelşmişlerini görünce sıkılarak satıp yenisini almak isteyeceksin. Kimse birbirini kandırmasın bu döngü böyledir. İ phone bişey demem ama bi tamirci olarak samsung almadan önce 2 hatta 3 kere düşünmeni tavsiye ederim...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Abi istediklerin eğer bunlarsa şaşmadan 4S al derim..Note ye artık çok büyük felan demiyeceğim ama İphone çok rahattır hem de senin istediğin özellikleri fazlasıyla yansıtır..

mega2

mega2

Üye
Samsung Galaxy note N7000 bence büyüklüğüne aldanma kesinlikle bunu almalısın. 2 seçenek arasından yoksa s3 de düşünebilirsin.

avcitalip

avcitalip

Üye
uzun süre gitsin diyorsan bence galaxt s2 al galaxy s3 ün ekranı düşme testlerinde başarısız oldu ve 2 çekirdek fazla diye 500-650 TL fazladan para vermeye deymez note'a gelirsek tercih meselesi ama şarzı s2 den daha çabuk sürede biter çünkü ekranı daha büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt