Phoenix Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekinilhan

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix Sorun
Arkadaşlar, c5-03 kullanıyorum. Flash atıcam telefona. Ama Phoenix'i PC'ye bir türlü yükleyemedim. 2012 sürümünde aynı dosya var yüklenemiyor diyor, eski sürümler de yükleniyor, ama klasöre girdiğimde bütün klasörler silinmiş oluyor. Windows 7 kullanıyorum, yardımcı olur musunuz?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
phoenix sonuna kadar geliyor en sonda ayrı bir pencerede bi şey çıkıyor onu diyorsan yardım edebilirim

ekinilhan

Üye
    Konu Sahibi
phoenix sonuna kadar geliyor en sonda ayrı bir pencerede bi şey çıkıyor onu diyorsan yardım edebilirim

Hayır. Yükleniyor, geri siliniyor kendi kendine. Ama yüklendi diye gözüküyor, dosyalar yok.

ekinilhan

Üye
    Konu Sahibi
Neden kimse cevap vermiyor? XP'de denedim aynı programı, kurulum tamamlanıyor, program çalışıyor. Windows 7'de kurulumu takip ediyorum. Bütün dosyalar yükleniyor, sonra hepsi birer birer siliniyor, yükleme tamamlandı diyor ama program yok. Yardım edin lütfen.

ekinilhan

Üye
    Konu Sahibi
Neden kimse cevap vermiyor? XP'de denedim aynı programı, kurulum tamamlanıyor, program çalışıyor. Windows 7'de kurulumu takip ediyorum. Bütün dosyalar yükleniyor, sonra hepsi birer birer siliniyor, yükleme tamamlandı diyor ama program yok. Yardım edin lütfen.

Cevap verebilecek olan yok mu ya, bu kadar gösterime sadece 1 cevap.

ekinilhan

Üye
    Konu Sahibi
Artık biri cevap verecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt