Nokia 603 Wİ-Fİ Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Wİ-Fİ Sorunu
arkadaşlar nokia 603üm var kaç aydır devam eden wi-fi sorunu var. fp1 güncellemesi yükledikten sonrada değişmedi. Kablosuz ağa bilgisayardan birisi bağlanmadığı sürece giriyor. Bağlanınca kopuyor girmiyor tıklıyorum bağlanılıyor diyor sonra wifi ağı bulunumadı diyor. düzeltmek için modemi ilk şifresiz sonra wpa yapıyorum bilgisayardan kımse bağlatmıyorum sonra giriyorum. nedeni nedendir? şifresiz olunca pcdende telefondanda aynı anda gırebılıyorum.

Rygebin

Rygebin

Üye
şöyle internet ayarları bilgisayar ıpsine öncelik veriyo o arada lan trafiğini blokluyo telefon ıpne öncelik verirsen düzelir yerel alan ağı istemci listesi telefon ıpni rezerve et yada güvenlik duvarından wandan lana landan vana izin ver ikisinide dene

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Modemim Airteis RT-210 daha açık bir şekilde yardımcı olabılır mısınız?

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
up up up up

aslanbaris

aslanbaris

Üye
Modemim Airteis RT-210 daha açık bir şekilde yardımcı olabılır mısınız?

Kardeş bende C6-01 var modemim sendeki ile aynı bende de bağlanamadı hatası veriyordu.Bugunlerde kardeşim tablet pc aldı tablet modeme bağlandığından beri telim sorunsuz wifi ye bağlanıyordu.yalnız bağlandım bi kere wifiye gmaps i çalıştırdım bağlantı koptu anlamadım ama daha sonra tekrar bağlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...