Hanım Hanım Gözlerim Açıldı !!! :):)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hanım Hanım Gözlerim Açıldı !!! :):)
Bir gün bir kadın banyoya girecekmiş.Kadın tam banyoya girmiş üstünü çıkarmış yıkanıyormuş ki; zil çalmış ,kadın söylene söylene banyodan çıkmış ,bornozunu giymiş kapıyı açmış.Kapıda polis varmış.Polis herhangi bir tehlike dururmu var mı diye sormuş.Kadın hayır hayır yok demiş , kapıyı örtmüş.Tekrar banyoya girmiş tekrar zil çalmış.kadın yine söylene söylene kapıyı açmış.Bu kezde kapıcı bir ihtiyacınız varmı diye sormuş. Kadın yok demiş banyoya girmiş ve tekrar zil çalmış.Kadın kapıyı açtığına karşısında doktoru görmüş . Doktor , bir sağlık probleminiz varmı demiş .Kadın yok demiş.yine banyoya girmiş. yine zil çalmış. Kadın iyice sinir olmuş.Bunlar sırayla geliyorlar.Önce birinci kattaki polis sonra ikinci kattaki kapıcı daha donra üçüncü kattaki doktor geldi. Dördüncü katta kör olduğuna göre üzerime bornoz almama gerek yok demiş ve kadın bornozunu giymeden kapıyı açmış.Kör hanım hanım gözlerim açıldı diye bağırıyormuş.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Ne bu simdi?
Masal mi? yoksa fikra mi? anlamadim.

marist

marist

Üye
AnLamsız.. :dry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
saçma geldi.

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu kilit lütfen.

KayraBey

KayraBey

Üye
uykusuzluk başıma vurdu da :)

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
şöyle saçma sapan şeyler paylaşanları banlayın artık yöneticiler, sizde kurtulun bizde kurtulalm.. forumun yarısında ilkokul seviyesinde konular var bu ne yaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Töbe töbe belden aşağı esprilerden hiç hoşlanmıyorum ve ben böyle esprileri espri kabul etmiyorum .. Saçma :kotu:

• Beğen
Tepkiler: India
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt