nokia 701 android yüklenemez mi?

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 android yüklenemez mi?
başlıktada sordugum gibi yüklenemezmi? donanım yeterli yani galaxy aceden daha iyi 1.3ghz işlemci 512mb ram ve opengl2.0 grafik işlemci var

backwater

backwater

Üye
555555555555555555555555555555555 defa açıldı bu konu.......... yüklenseydi şimdiye kadar geliştiriciler bişeler yapardı heralde

uğur e

uğur e

Üye
yani bu konuların artık adminler tarafından kısıtlanması lazm

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
kardeş açıldıysa nerde ne azarlıyon adam gibi bişey sorduk zaten işe yarar bi yorum yapsanız şaşardım yanlış mı söylüyom s^3 bölümünde herkes n8 e android olmaz demiş 701 e dememişler neyse bu konuda hiçbirşey yapmadıgınız için sagolun

atakan25

atakan25

Üye
yapacak birşey yok olsa herkez yüklerdi

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
nedeeeeeen:(

uğur e

uğur e

Üye
kardeş ha n8 ha 701 ikiside s3 işletim sistemi yani adamlar birçok deneyde n8 i kullandıkları için onun için n8 her konuda geçer olumlu yada olumsuz.hem eğerböle bir şey olsa bile 1 günlük 2 günlük iş değil yani flash gibi değil 5 dakikada yapasın umarım azda olsa bişeyler anlatabilmişimdir

great14

great14

Üye
s^3 ün kaynak kodları açıklandı diye biliyorum ama yine de android yüklenemiyor ama android yüklense de ne kadar performanslı olur orası şaibeli anca uygulama yönünden sıkıntı olmaz o kadar

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
s^3 ün kaynak kodları açıklandı diye biliyorum ama yine de android yüklenemiyor ama android yüklense de ne kadar performanslı olur orası şaibeli anca uygulama yönünden sıkıntı olmaz o kadar
zaten ben bu habere dayanarak böyle birşey sordum telefon seçimi yaparken nokiayı dayanıklılıgı için seçtim işletim sistemi için degil hani yapılabilirligi olsa androide geçsem garanti falan umrumda degil sen telefona donanım koy pes12, angry birds space çalıştırmasın daha ne diyim

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Takas et telini yada satip androidli bir tel al. Yuklense bile yamuk yumuk bir sey olur bir suru problem ve bug olur.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Bencede Telefonunu Sat Memnun Değilsen Android Telefon Al Kendine

caglar b

caglar b

Üye
    Konu Sahibi
telefonun kalitesi 10 numara hem 1 aylık cihaz ben bunu satıp ne alacam galaxy ace mi hem zordan kaçıp durmamız yüzünden bu halde degilmiyiz yapabilinirligi varsa yapmaya çalışacagım yardım edeceklere şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt