Nasıl katılabilirim? Şartlar nelerdir?
symbian.forever Üye gereksizlerdeyiz. Hangi gerekçe ile yasaklayacaksın intikamcı abi Gereksiz bölümünde gereksiz konu hortlattığı için mi
gereksizlerdeyiz. Hangi gerekçe ile yasaklayacaksın intikamcı abi Gereksiz bölümünde gereksiz konu hortlattığı için mi
Revengeful Emekli Yönetici Benim konuları hortlat. Gereksizlerde ve mizah bölümünde olanları ama. Sorun çıkmasın - - - Eklendi - - - Uğur' Alıntı: gereksizlerdeyiz. Hangi gerekçe ile yasaklayacaksın intikamcı abi Gereksiz bölümünde gereksiz konu hortlattığı için mi Genişletmek için tıkla ... Yasaklarim ben, inat degil mı..
Benim konuları hortlat. Gereksizlerde ve mizah bölümünde olanları ama. Sorun çıkmasın - - - Eklendi - - - Uğur' Alıntı: gereksizlerdeyiz. Hangi gerekçe ile yasaklayacaksın intikamcı abi Gereksiz bölümünde gereksiz konu hortlattığı için mi Genişletmek için tıkla ... Yasaklarim ben, inat degil mı..
spy ghost Üye Revengeful' Alıntı: Benim konuları hortlat. Gereksizlerde ve mizah bölümünde olanları ama. Sorun çıkmasın - - - Eklendi - - - Yasaklarim ben, inat degil mı.. Genişletmek için tıkla ... benim kaç tane şikayetim gereksizlerde diye geri döndü saymak istiyorum o zaman
Revengeful' Alıntı: Benim konuları hortlat. Gereksizlerde ve mizah bölümünde olanları ama. Sorun çıkmasın - - - Eklendi - - - Yasaklarim ben, inat degil mı.. Genişletmek için tıkla ... benim kaç tane şikayetim gereksizlerde diye geri döndü saymak istiyorum o zaman
FeC! Üye Revengeful' Alıntı: Başvurmak için tıklayın Genişletmek için tıkla ... Tıkladım ve yarıldım.