BlackBerry Geri Dönüyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Geri Dönüyor!
Son dönemde ettiği zararlarla sıkça gündeme gelen RIM, yeni işletim sistemiyle rüzgarı tersine çevirmeye çalışıyor.

Dokunmatik akıllı telefonların artması ile popülerliğini kaybeden şirket, yeni işletim sistemi BlackBerry 10 ile yeni dokunmatik modeller sunmaya hazırlanıyor.

Yeni işletim sisteminin sunulacağı tarih ise açıklandı.
BlackBerry 10, tamamen dokunmatik modellerle ilk olarak 10 Ekim'de dünya da aynı anda sunulacak.

Tamamen farklı bir arayüze sahip yeni işletim sisteminde, kablosuz olarak multimedya seçeneklerini televizyona aktarma ve kelime tahmin gibi iddialı özellikler yer alacak.

İlk olarak dokunmatik ekranlarda boy gösterecek BlackBerry 10'un daha sonra fiziksel klavyeli modellere de entegre edileceği bildirildi...

Yahoyt.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Blackberry'nin tercih edilmesinin nedenlerinden biri zaten klavyesi ve kendine özgü tasarımı, dokunmatik piyasasında samsung, ı phone ve sony gibi çok güçlü rakipler var.

Del Rey

Del Rey

Üye
BlackBerry'leri akıllı telefonlardan saymıyorum. Bana göre BlackBerry Torch dahi E6'dan kötü.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Twitter ve Facebook gibi siteleri kullananlar Blackberry alır .. Onun dışında hiçbir telefona ( hiçbir derken neo v , galaxy serisi gibi ) rakip olacağını sanmıyorum ;)

Del Rey

Del Rey

Üye
bana göre de Curve 8520 bile E6'dan iyi. Sen ister say ister sayma BB akıllı telefonlar üretiyor.

Ne açıdan merak ediyorum. Tarayıcı bakımından mı, ofis bakımından mı, yoksa uygulama bakımından mı? Arayüz, ekran, kamera gibi diğer faktörlere gelmedim henüz.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
biryerlerde blackberry nin microsofta satilacagi gibi bir haberler okumustum ama tam emin degilim.Bu arada bb10 su anda ayrintilari belli olmayan bir sistem hele bir ortaya ciksin o zaman elestiririz. Fakat blackblerry de bu sistemi yaparken bir suru rakibi oldugunu bilerek yapiyor heralde farkli ve cekici birseyler yapmali.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
vasat :kotu:

tempestshine

tempestshine

Üye
Blackberry kullanan insan karizmatik ve sosyal sayılıyor.Türk insanı bu yüzden blackberry telefonlara çok yükleniyor.Örneğin benim arkadaşım blackberry almak istiyor.Facebook'u çok kullanan birisi qwerty telefon hayranı.daha önce hiç qwerty kullanmadığı için merak ediyor.oysa şu anda elinde güzel bir android var.onu bırakıpta blackberry almak saçma.

Del Rey

Del Rey

Üye
BlackBerry kullanan insanları görünce nefret dolu bir bakış atıyorum. Üç BB kullanan arkadaşım var, Ozone'lu E6'ya bayıldılar.

tempestshine

tempestshine

Üye
E6 ve Blackberry arasında gidip gelen arkadaşlarım var.Ama sonuç olarak hem dokunmatik hem qwerty ile E6 kazandı.

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Her Taraf BB Olsun Değişmem E-6 mı. Qwerty Klavyemle 8 Mp Kameramla , Ofisimle, Symbian'ımla Ben Daha İyiyim... Nokia'nın Yeni Qwerty Klavyeli Telefonu Çıkana Kadar Ben E-6'ımla Mutluyum...

C-3 Çıktığında Onu Aldım, Ardı Sıra E- 6 Çıktı 12 Ay Hep Hayranlıkla Baktım Takip Ettim Araştırdım 4 Aydır E-6 Kullanıyorum ve Memnunum...

Daha 2 Saat Önce Yürürken Kafa Üstü Mermere Düştü,

Sonuç Olarak Şuan E-6 İle Yazıyorum. Tek Bi Sorun Yok...

İyi Forumlar...

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve Cihanî Sultan
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Fiyatları nasıl olacak acaba? Eğer 650tl civarında olursa ben de almayı düşünürüm :hmmm

- - - Eklendi - - -

Nokialar sağlamlık konusunde bence dünyada 1 numara. Arkadaşımda c6-01 vardı duvara fırlattı telefonda sadece hafif çizik var işlem aynı fakat olan duvara oldu, telefonun vurduğu yer azıcık içeri göçtü :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
vavra22

vavra22

Üye
black berry telefonlarındaki kendine has tasarımla kendine zengin havası, işadamı havası verdiren ama sisteminde kendi kendisini eriten yokeden bir telefon. telefon piyasasındaki hiçbir marka ile rekabete giremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt