C3-01 Update Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirfena

pirfena

Üye
    Konu Sahibi
C3-01 Update Yardım !
Arkadaslar yurt disindan gelen c3-01 urun kodunu degistirdim dili degistirmek icin.. bundan sonra offline update etmek istedim jaf ta hep hata verdi internettten arastirdim verilen talimatlar ise yaramadi. wireless ile update ediyim dedim oylede olmadi. nokia ovi ile deniyorum simdi %15e geliyor kuruluma gecmek icin telefona reset atiyor ve burda bu hatayi veriyor..

verilen talimatlari uyguluyorum fakat gene sonuc ayni .. donup dolasip ayni noktaya geliyor ?

alternatif yol sunacak olabilen varsa cok memnun olurum...
simdiden tesekkurler...

backwater

backwater

Üye
varsa kamera ve antivirus yazilimlarini kaldir da dene bunlarla cakisabiliyor, sorun bilgisayardanda kaynaklaniyor olabilir benim teldede boyle oluyordu suitten yazilimi yuklerken internet cafede yukledim oldu yani sende baska bi bilgisayarda dene....bu arada konuyu yanlis yere acmissin...

pirfena

pirfena

Üye
    Konu Sahibi
varsa kamera ve antivirus yazilimlarini kaldir da dene bunlarla cakisabiliyor, sorun bilgisayardanda kaynaklaniyor olabilir benim teldede boyle oluyordu suitten yazilimi yuklerken internet cafede yukledim oldu yani sende baska bi bilgisayarda dene....bu arada konuyu yanlis yere acmissin...

Bu konuyu acarken internet cafeye gitmistim; bide orda deniyim diye :) .. Malesef sorunu cozemedim henuz. Bilgisayarimdaki butun nokia, jaf phoneix vs. yazilimlarini bile kaldirdim. sadece ovi kurdum oyle de denedim nafile.. sorun ayni :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...