1. Nesil cihazlar için fp1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murtyy25

Üye
    Konu Sahibi
1. Nesil cihazlar için fp1
Arkadaşlar ben nokia n8 kullanmaktayim . Cihaz için belle fp1 ne zaman gelecek. Ayrıca 2. Nesil cihazlara gelen fp1 i 1. Nesillere yükleyebiliyo muyuz.

cyber

cyber

Üye
biraz zor gelir bize fp 1 değil refresh gelcek bu arada

LaNegra

Üye
112 guncellemesı gelecek gelecek dedıler tabı ne kadar dogru bılemıyorum?

- - - Eklendi - - -

destek hattından aldım bu bılgıyı

blackcemre

Üye
Kardeş zaten 500 için bir güncelleme yayınladılar o birinci nesil cihaz bizim e7,c7,n8 ise hala yayınlamadılar o zaman bize gelecek güncdelleme önemli bir güncelleme v112 ile başalayabilir.

emreli01

emreli01

Üye
1.nesiller şuan için mazlum durumda :)

LaNegra

Üye
111.40 bırsey gelecek sonrasında 112 gelebılır destek hattında aldıgım bılgı kadarıyla

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
gelmesini umut ediyoruz bakalım tek derdim flv playaerin kodec desteği gelmesi başka bir beklentim yok

• Beğen
Tepkiler: LaNegra
manyaklar61

manyaklar61

Üye
1 nesil teller için guncelleme vardı ama ertelendi haziran ayının sonlarında gelebilir

aykutozkann

aykutozkann

Üye
daha sosyal bir telefon haline getirmeleri lazım ama bu konuda başarılı değiller maalesef. E posta desteği artırılmalı, sosyal paylaşım programlarında çok önemli ilerlemeler yapılmalı. nokia bu konuda çok pasif kalıyor. Tamam dosya yönetimi, hızlı pratik bir sistem symbian diğer sistemlere göre çok daha güzel bir kullanımı ve kullanım özgürlüğü var ama yazılım geliştirmede çok kötü durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt