Resimlere Bakarken Ekrarn Kararıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matt.yamato

matt.yamato

Üye
    Konu Sahibi
Resimlere Bakarken Ekrarn Kararıyor
Merhaba arkadaslar
baslıktada yazdıgım gibi resimleri açarken veya aralarında geçiş yaparken bilgisayar donuyor ve ekran siyahlasıyor.eger bir medya programı acıksa oda duruyor yada kapanıyor ,göremediğim için ne yasandıgını bilemiyorum .
sorunun ekran kartından kaynaklandıgını düşünüyorum ama çözümünü bilmiyorum .daha önceden atinin yazılımı anlamadıgım bir hata veriyordu bu kararma oldugunda ama artık oda cıkmıyor..çözümünü yada nedenini bilen veya gören varsa lütfen yardım etsin .çileden cıkartıyor beni artık

pc bilgileri

p4 3ghz
1 gb ram
ati hd 2400 512mb (256 paylaşımlı) e.kartı
msi 7528 ana kart
xp sp3

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Atinin sitesinden guncel driveri indir. Sistemindeki eski driveri ve ati catalyst programini kaldir. CCleaner gibi bir programla registry temizligi yap ve driveri yeniden yukle.

Sonucu paylasabilirsen sevinirim.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Burdan Driverı indir kur. Önce kurulu olanı kaldır.

Polymath

Polymath

Üye
Ekran kartın fanlı mı ? Dönüyor mu bir bak. Tozunu filan temizle pc içini

matt.yamato

matt.yamato

Üye
    Konu Sahibi
Atinin sitesinden guncel driveri indir. Sistemindeki eski driveri ve ati catalyst programini kaldir. CCleaner gibi bir programla registry temizligi yap ve driveri yeniden yukle.

Sonucu paylasabilirsen sevinirim.
Su anda kurulu olan sistem driverları otomatik kuruyor.Ekran kartını daha önce güncellemeye calıstıgımda yüklü olanı kaldırmama izin vermemişti.Kaldırma işleminden sonra tekrar kendi kuruyordu.Engel olamamıstım buna.Ama yeniden deneyeceğim.

Burdan Driverı indir kur. Önce kurulu olanı kaldır.
Eyvallah dostum sagolasın :)

Ekran kartın fanlı mı ? Dönüyor mu bir bak. Tozunu filan temizle pc içini
Evet fanlı ama dönmuyor.Isısı pek fazla olmuyor.Tozunuda kasayı her temizleyişimde temizlerim .Aşagı yukarı 1-1,5 ayda bir genel temizlik yaparım

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Evet fanlı ama dönmuyor.Isısı pek fazla olmuyor.Tozunuda kasayı her temizleyişimde temizlerim .Aşagı yukarı 1-1,5 ayda bir genel temizlik yaparım

Fanı değiştirmen gerek :) Belki kurulu Driverda problem olabilir dönmeme nedeni driver olabilir ama pek zannetmiyorum.

matt.yamato

matt.yamato

Üye
    Konu Sahibi
Kaldır deyince reset atıp yeniden kuruyor.Devre dısı bırakıp yeniden kurdum anca o zaman oldu.
Ama benim bir baska sorununmda ,ekran kartının görüntüleyemediği çözünürlüklere sahip olmam
demek istediğim :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt