xperia arc ' ics ne zaman gelicek ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc ' ics ne zaman gelicek ?
sizde benim gibi beklemedesiniz , arc lara güncelleme geldiğinde , bu konu altında yardımlaşsak daha iyi olur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sony ICS konusunda sınıfta kalmış, biz öyle duyduk. Bence hemen güncellemeyin, biraz bekleyin. Yeni küçük bi güncelleme bile sizin için daha iyi olur.

ozgup

Üye
Çok uzadı artık bu ya bir derler martta bi derler mayısda yok yurt dışına verdik size daha yok bıktırdılar artık ya sabırsızlıkla bekliyorum. İşin daha trajikomik yeri ise 2.3.4 de güncel demesi adamlar 5.0 yapıyorlar :)

- - - Eklendi - - -

şuan itibariyle geçtim 4.0.4 e pek bir fark yok biraz widgetler değişmiş, yani xp windows 7 arasında ki fark kadar değil olsa olsa vistadan windows 7 ye geçmiş gibi düşünün işte.

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
neyle guncelledin resmen geldimi yani ??

pc compaion ile baktım hala güncel diyor

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
seninki arc s mi :) benimki arc , daha gelmedi galiba bnimkine gözükmüyor çünkü

panaromik

panaromik

Üye
seninki arc s mi :) benimki arc , daha gelmedi galiba bnimkine gözükmüyor çünkü
ewet
pardon arc için sormuşsun farkedemedim. ama arc s de gayet başarılı olmuş donma sorunları kaldırılmış gibi duruyor bence özlediğimiz performans geri geldi

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
ewet
pardon arc için sormuşsun farkedemedim. ama arc s de gayet başarılı olmuş donma sorunları kaldırılmış gibi duruyor bence özlediğimiz performans geri geldi

zaten arc s 'in donanımı arc dan yüksek olduğu için takılmaması lazım inş düz arc larda stabil olur

panaromik

panaromik

Üye
zaten arc s 'in donanımı arc dan yüksek olduğu için takılmaması lazım inş düz arc larda stabil olur
yok ya 4.0.3 de ciddi kasmalar yapıyordu ama şimdi stabil olmuş bence. arc ler için de bu hafta gelir diye düşünüyorum

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon hala guncel diyor anlamadim bu sacmaligi

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bnim arc ye hala güncelleme gelmedi sebebi nedir bilen varmı

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Yav arkadaslar herkezde farklı SI numaraları var su sıteyı takıp edın oyle herkeze bırden gelmıyor.

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
yazmiyor benim SI numarasi orda

djalidjali

Üye
    Konu Sahibi
ics ye gectim forumda yazildigi gibi hafiza kartini pcde bicimledim. Sony update center la butun ayarlari sifirlayarak guncelledim Sonuc : Vasatin altinda sarzi fazla tuketiyor menulerde asiri derecede kasma var telefon ayni smbiyan e 6 ' tim gibi oldu stabillik diye bsey yok

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Arkadaşlar daha çok erken hatta ics ye geçmek tek çekirdekli işlemciler için iyi birşey mi gerçekten bir kanıya varamıyorum.

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Arkadaşlar daha çok erken hatta ics ye geçmek tek çekirdekli işlemciler için iyi birşey mi gerçekten bir kanıya varamıyorum.

Bakıs acınıza gore degısır elbette fakat bence gayet yeterlı

whoper

Üye
benim telin boşu var ama güncel diyor ne yapmak lazım

suleyman3535

Üye
Lt15 kullnaiyorum ama hala guncelme yok2,3,4 kaldi guncellemeleri.ics numrasida 1246 1843 neden gunceleyemiyorum offffff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt