Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turkcell T20 Alıcam Size Göre ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatihcan85
Üye
Konu Sahibi
Turkcell T20 Alıcam Size Göre ?
Turkcell T20 'nin +'ları -'leri nelerdir ?
Android Olduğu İçin Güncelleme yapılırmı ?
Kullananlar Nasıl Buldunuz ?
MasteLaa
Üye
Bu telefon hiç içime sinmiyor benim..Fotumda kullanan var mıdır acaba
Rygebin
Üye
android ama gsm operötörlerinden ne beklenir ki t-market var para bazılarıda trail tavsiye etmem
Cihanî Sultan
Üye
Hayır çok güzel bir cihaz.Muhtemelen memnun kalırsın.İstersen bir çok oyun yüklersin vs çoğu Android nimetinden faydalanırsın.
badmus
Üye
Sahsen kullanma firsatim oldu. Cok da begenmis degilim. Menu gecisleri biraz yavas gibi geldi. Fotograf kalitesi guzel. ama fotografi cektikten sonra acmak istedigimde cok kasti. 5-10 saniye bekletti fotoyu acmak icin. Tavsiye etmiyorum.
Niizuma.Eiji
Üye
Menüde bile kasım kasım kasılan bir telefon.Çok oyun oynamak istiyorsan -ki performans vermez- işe yarar.Ama diğer unsurlar için alıyorsan daha başarılı cihazlar mevcut benzer fiyatlara.
fatihcan85
Üye
Konu Sahibi
160 Liraya 0 Buldum Kendi Star2'mi satıp onu alıcağım 0 Bide ! Ben begendım calındıgında otomatık yer bulma fılan var harıak yanı
Sağol Bencede harika Hem Android Telefonum Olcak Hem Kayboldugunda Bulabılcem Ve Androidden Yararlancam Oyunlar Temalar Bisi Sorcam Bu tel icin android guncelleme varmıdır ?
klongs
Üye
yok
futbol123
Üye
Sürekli kasılmalar olacaktır çünkü rami çok az 256mb yetersiz.İşlemcide düşük en az 512mb ramli olması lazım stabil çalışması için
Sağol Bencede harika Hem Android Telefonum Olcak Hem Kayboldugunda Bulabılcem Ve Androidden Yararlancam Oyunlar Temalar Bisi Sorcam Bu tel icin android guncelleme varmıdır ?