Elimde belle telefonları çökertecek sır var :)

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Elimde belle telefonları çökertecek sır var :)
Bugün kardeşimin yapmış olduğu temayı yükledim. Tema yüklendikten sonra bir sorun yok. Sorun telefonu kapattıktan sonra başlıyor. Sorun ne mi: artık telefon açılmıyor. İki telefona yüklendi ikisi de pert. Allahtan biri c6-01 di de hafıza kartını çıkarınca sorun çözüldü. Fakat benim n8 pert oldu:)

Acaba temayı mağazada ücretsiz yayınlayıp 10 binlerin yüklemesine sebep olarak 10 binlerce telefonu çökertmek nasıl fikir olurdu.
Çok acımasızca...

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Valla sülalende sövmedikleri kişi kalmazdı :ehe

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
sen temayı ver bize bakalım :D

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
ya da direkt nokia rda daki cihazların hepsine mi yüklesem daha iyi olurdu sanki...

by*cambaz

Üye
ana bacı kaportacı hesabı olur

- - - Eklendi - - -

aynen temayı da versene bi sen

nadir_89

nadir_89

Üye
mağazaya eklenmez nokia konrolden geçiriyor en fazla nokia QA daki 3 - 5 telefon çöker gerçekten çökertiyorsa :)

Enes

Enes

Üye
ben telefona bi font programı yüklemiştim açılmıyodu hafıza kartı çıkarıp formatla düzeldi belki N8 de formatla kurtabilir olamaz mı :blink:

emreli01

emreli01

Üye
7 ceddinn kulagı çınlayabilir dene istiyorsan :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
hacki yalnış tarif edersende yapabilirsin öyle bişey :D

realplayer2

realplayer2

Üye
Bende internette bi tema buldum yükledim meğer tema cfw için hazırlanmış nokia evolvenin değişik bi teması imiş temayı yükledim seçtim telefon kapandı 3 kere açılmaya çalışıp geri kapanıyordu kapalı iken usb ile bilgisayara bağladım tel şarj olmaya başladı bilgisayar cihazı tanıdı üstelik hackli gibi tüm sistem dosyaları görünüyor. yüklediğim temanın klasörlerini sildim telefonu açtım açıldı uygulama yöneticisinden yüklediğim temayı sildim düzeldi başına gelenler bu yöntemi uygulasın:) :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eyvallah.

atakan25

atakan25

Üye
yani çökse kapalıyken yazılım yüklenir mi?

muratay_35

Üye
öyle bir temayı bende yükledim tel güzel çalışıyo ama teli kapatınca bir daha açılmıyor hard format atmak zorunda kaldım daha sonra da yzaılımı yeniden yükledim

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Yuh diyorum bide program gelistiricisin

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar telefon pert olmaz , sadece kapanır açılmaz tekrar yazılım yüklersen telefonun açılır.

pert oldu diye yanlış bilgi vermeyelim lütfen .

yüklediğiniz tema telefona uygun olmadığından kapanmıştır.

yanda usb girişi nin yanın da şarz ışığı yanıyor ise hiç korkmayın telefon yazılımlık. eğer yanmıyor ise o zaman servisliktir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
senin televizyon programından korkmaya başladım :p:D

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
senin televizyon programından korkmaya başladım :p:D

maksat muhabbet o kadar da değil :)

ayrıca hard format çalışmıyor. Onu da ekleyeyim buraya. Hafıza kartı olsa ve hafıza kartına yükleseydim hafıza kartını çıkarınca sorun çözülüyordu. Ancak telefon yığın hafızasında olduğundan telefonun geri dönüşü görünmüyor.

Hatta parmek reseti denilen formatı deniyorum sonuç vermiyor. Açılışta sıralanan noktalar kısmında donup kalıyor ve bir süre sonra kapanıyor.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
magazaya her önüne gelen uygulama alınmıyo dostum kontrol var heralde :)

tempestshine

tempestshine

Üye
ben telefona bi font programı yüklemiştim açılmıyodu hafıza kartı çıkarıp formatla düzeldi belki N8 de formatla kurtabilir olamaz mı :blink:

bende bir font yüklemiştim.Sistem hatası diyerek telefon reset attıydı.1-2 saat baygın olarak yattı.sonra ayıldı

Üst Alt