Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 500 İçin 111.020.067 Sürümlü Güncellemesi Çok Yeni Özellikler Mi İçeriyor?
Sponsorlu Bağlantılar
blackcemre
Üye
Konu Sahibi
Nokia 500 İçin 111.020.067 Sürümlü Güncellemesi Çok Yeni Özellikler Mi İçeriyor?
Navifirm'den Bu güncellemeye bastım güncelleme boyutuna baktım 300 mb gibi birşey belle yüklerkende bu kadar mb idi güncelleme bu güncelleme ile çok çok yeni özellikler mi geldi acaba?
Sizce?
dikkat edersen nokia 500 e gelen guncelleme saydigin telefonlara gelen guncellemeden biraz dusuk versiyonu ayrica belkide o telfonlara guncelleme geldigi zaman 500 e guncelleme felan yoktu uzun bi aradan sonra cikmis yada 500 icin ilk guncelleme olabilir
Kardeş ben Nokia 500 telefonumu dün güncelledim yazılım sürümü 111.020.059 oldu. Güncellemelere baktığımda başka güncelleme yok diyor. Peki o dediğin güncellemenin bendekinden farkları neler?
sataer
Üye
kardeşim 300 mb olması normal tabi belle dosyaları da var içinde sadece güncelleme dosyaları değil.