aykutu sevenler iceri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben bu aykut işini anlamadım ya..Kim ki Aykut :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aykut = S60v3 + :kop2: = o_O

• Beğen
Tepkiler: CABBAR

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi

:rica: :zuhaha:

- - - Eklendi - - -

:pro:

halen nick'ini degistirmek istersen beni dinle kimse duymasin. Once maxicep uyeligini ac. istedigin nickle tekrar uye ol. Oldu sana 0 km bir uyelik. Eskisine gelince kendini suresiz banla gitsin. Yeni nickle burda konu ac kendini tanit. Ben yaptim oldu.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
kimse duymaz zaten :ehe

SHS

SHS

Üye
halen nick'ini degistirmek istersen beni dinle kimse duymasin. Once maxicep uyeligini ac. istedigin nickle tekrar uye ol. Oldu sana 0 km bir uyelik. Eskisine gelince kendini suresiz banla gitsin. Yeni nickle burda konu ac kendini tanit. Ben yaptim oldu.
nickimi değiştirmek istemiyorum:D

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
aykutu özledik ya tüm forum üyeleri olaraktan aykutu geri istiyoruz :D

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
kralvampir

kralvampir

Üye
acaba bu konuyu yöneticiye söyliyip başka yere aldırtsam konu sahibi üzülür mü:off:.tabi siz bana bakmayın şaka yapıyorum

random1

random1

Üye
aykutun yeni versiyonunu bekliyoruz :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Adil478 olarak symbian S60 V5 e gelmişti. 5800 a nokia 808 pureview 41 mp kamera takmak ve android yüklemek vasıtası ile hd oyun önerisi istemişti.

Enes

Enes

Üye
hesap makinesine andoroid kurup pureview 41 mp kamera takmak istiyorum ne kadar para gider :aha::kop:

SHS

SHS

Üye
aykut artık bu adreste;

.BlueTR

.BlueTR

Üye
aykut 4ever

random1

random1

Üye
n8 in 256 mb rami yetmiyor bana. elimde 1 gb ram var. onu n8 e taksam, symbian yerinede windows 7 starter kursam olur mu acaba :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt