Elimde aylık Cepnet (7.99 TL olan) hattı var bir konuda danışmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Elimde aylık Cepnet (7.99 TL olan) hattı var bir konuda danışmak istiyorum
Elime aylıkcepnet yüklü (7.99 TL olan) hat geçti. Bu hattın sahibi 25 yaşından büyük. Bu hattı nasıl özgür genç tarifesine taşımalıyim ki aylıkcepnet ile beraber akşam 9 sabah 9 2000 dk gelsin?
Böyle bir imkan var mi kardeşimin veya yakın birinin tc si ile bu hattı özgür genç tarifesine taşıyabilir miyim?

lord_keles

lord_keles

Üye
hattın sahibini tanıyorsanız hat sahibi kimligi ile sizin yasınız 25 ustu deyilse kendi tc nizi yansıtarak ozgur gencli ola biliyorsunuz....yani boyle bir imkan var :D

- - - Eklendi - - -

bu arada bazı vodafone shop lar hat sahibinin kendisini istiyor bazılarıda sadece kimligini istiyor :D

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
hattın sahibini tanıyorsanız hat sahibi kimligi ile sizin yasınız 25 ustu deyilse kendi tc nizi yansıtarak ozgur gencli ola biliyorsunuz....yani boyle bir imkan var :D

- - - Eklendi - - -

bu arada bazı vodafone shop lar hat sahibinin kendisini istiyor bazılarıda sadece kimligini istiyor :D
Teşekkürler. Hat sahibi tanıdık

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Tarife değişikliğinde aylıkcepnet iptal olur haberiniz olsun.

phasan

phasan

Üye
Olmaz tarife degisince ama frezoone bilmem

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Tarife değişikliğinde aylıkcepnet iptal olur haberiniz olsun.

Tarife değişince aylık cepnet niye iptal olsun ki böyle bir kaide yok. Elimde eski cep netli bir hat var bunu genç özgüre geçireceğim yanlız hat sahibinin yaşı büyük olduğu için geçiremiyorum mümkün mü diye düşünüyorum? Tc numarası ile veya hat i kendi üzerime ceksem

akababa

Üye
tarife değişikliğinde cepnet iptal olmaz devirde veya faturalıdan faturasıza geçme durumundada iptal olmuyor

Ukıran

Üye
Arkadaşlar hat devir esnasında cepnet iptal olur.Tarife değişikliginde iptal olmaz.Hat sahibi tanıdık ise onun üzerinden kullan hattı üstüne alırsanız cepnet iptal olur.Hat sahibi 25 yaş altında bir yakınının T.C. nosu ile M.H.arayıp tarifeye geçişini sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt