Aynen, eceli gelmemiş...Öldürmeyeni Allah öldürmüyoR![]()

Katılıyorum sana H.Can'ım...İçeceği suyu, yiyeceği ekmek varmış..

Aynen Furkan...Eceli gelmemiş.

En çok hoşuma giden şu oldu, kaza olunca adam hala devam ediyor ya işte ona çok güldüm...Yuh be..Ben heyecandan ölürdüm![]()

Link için teşekkür ederim refikim, videonun altına mobil için link eklemiştim görünmüyor mu?Eline sağlık Üstad'ım. Takdir-i ilahi...
Meraklı mobilciler buradan bakabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eyvallah...ŞansLa alakası yok. Ecel geldikten soNra en şansLı adam olsun nafile.

bizim alanyada olan bir olayı anlatacam şimdi efenim kışın fırtınada motorla evine giden bir amcamız montu önden giyiyor rüzgardan fazla etkilenmemek için ve bu amcamız kısıtlı görüş alanında bir arabaya çarparak kaza geçiriyor hemen olay yerinde ahvale bakan birkaç hanzo adamın boynu dönmüş diye çeviriyorlar ve amcamızın boynu kırılıyor ve ölüyor..çok ironik...
Allah rahmet eylesin, ilk yardım konusunda tamamen bilinçsiz bir toplumuz maalesef...iyi yırttı yalnızbizim alanyada olan bir olayı anlatacam şimdi efenim kışın fırtınada motorla evine giden bir amcamız montu önden giyiyor rüzgardan fazla etkilenmemek için ve bu amcamız kısıtlı görüş alanında bir arabaya çarparak kaza geçiriyor hemen olay yerinde ahvale bakan birkaç hanzo adamın boynu dönmüş diye çeviriyorlar ve amcamızın boynu kırılıyor ve ölüyor..çok ironik...
![]()

güleyimmi ağlayayımmı bilemedim gökçen abi yazık oldu adama...Allah rahmet eylesin, ilk yardım konusunda tamamen bilinçsiz bir toplumuz maalesef...![]()
Sadece üzül kardeşim, sadece üzül...
güleyimmi ağlayayımmı bilemedim gökçen abi yazık oldu adama...

Aynen abi ya... ama adamın hala istifini bozmadan devam etmesi beni çok güldürdü...[ENGİN];4788637' Alıntı:ölüm adamı te-yet geçmiş![]()
Sadece üzül kardeşim, sadece üzül...
- - - Eklendi - - -
Aynen abi ya... ama adamın hala istifini bozmadan devam etmesi beni çok güldürdü...

Yada şoka girmişte olabilir abi bi ihtimal...[ENGİN];4788671' Alıntı:
vurdum duymaz biri galiba![]()