Most Wanted iOS ve Android'e de Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Most Wanted iOS ve Android'e de Geliyor
[h=2]Need for Speed ailesinin efsanevi oyunu Most Wanted PC, PS3 ve X360'dan sonra mobil pazara da çıkacağı duyuruldu. Bakalım mobil tabanlı versiyonu nasıl olacak?[/h]Need for Speed sadece PC ve konsollar için çıkmayacak. Electronic Arts'ın son dönemdeki mobil cihazlara verdiği ağırlık Need for Speed'e de yansıdı. Neredeyse ilk defa bir oyun mobil telefonlarla aynı anda tanıtıldı. Need for Speed Most Wanted, 30 Ekim'de Amerika'da, 1 Kasım'da ise Avrupa'da satışa sunulacak. Most Wanted'ın PC, X360, PS3, PS Vita, iOSve Android platformlarına aynı anda 30 Ekim ve 1 Kasım'da çıkması bekleniyor.Oyunun iOS ve Android kısmının yapımını da Criterion mı üstlenecek henüz kesin değil.Yenilenen Need for Speed Most Wanted, efsane eski oyun gibi sarım tırak grafikleri ile dikkat çekiyor. Pek çok oyun mekaniğinin Hot Pursuit ile harmanlanacağı yeni Most Wanted, pek çok araba modeli ile modifiye severleri memnun edecek.
[video=youtube;0-Imb_hTVmw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0-Imb_hTVmw[/video]
E3 2012'deki etkinliğe özel NFS Most Wanted'ın tek kişilik oyun modunun oynanış videosu da ortaya çıktı. Hızlı grafikleri ve geçişleri sayesinde akıcı ve heyecanlı yarışlar yapabileceğimiz oyun, dünki haberimizde de bahsettiğimiz gibi arcade türünde olacak.
[video=youtube;r9WNO__Z2Uk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r9WNO__Z2Uk[/video]

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Acayip Kaliteli :10numara:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
futbol123

futbol123

Üye
Vay be

doctorrr

doctorrr

Üye
:oha:

tempestshine

tempestshine

Üye
Symbian'a gene yok.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
güzel oyun.

Türe

Türe

Üye
anam bu oyun mobil miymiş :kop2: allah iyiliğimi :kop2: arkadaşlara yeni most wanted çıkıyo diye bu videoyu izlettim :kop2: off :kop2:

- - - Eklendi - - -

pardon şimdi çözdüm olayı kusura bakmayın :hmmm

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Oyun güzel ama bence esas Most Wanted daha iyi.Bunu çok karışık yapmışlar.Ayrıca Blacklist 15 nerde?:ağlarım:

Türe

Türe

Üye
Şu ana kadar en iyi oyunlar carbon ve most wanted benim için :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Türe

Türe

Üye
Razor az şerefli değildi :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Criterion yaptığı için TAKEDOWN özelliğinin olması müthiş :oley
Grafikler çok kaliteli :oley
Criterion yaptığı için Burnout ve Hot Pursuit karışımı bir oyun olmuş. Şehirde serbestçe gezebilirken, polislere yakalanabiliyoruz.

Android sürümü nasıl olur merak ettim :eller:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Criterion yaptığı için TAKEDOWN özelliğinin olması müthiş :oley
Grafikler çok kaliteli :oley
Criterion yaptığı için Burnout ve Hot Pursuit karışımı bir oyun olmuş. Şehirde serbestçe gezebilirken, polislere yakalanabiliyoruz.

Android sürümü nasıl olur merak ettim :eller:

Çok RAM yiyecek gibi gözüküyor ama...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hünkarım onlar yapsın biz bir yolunu buluruz :gul:

• Beğen
alien97

alien97

Üye
grafikler müthiş.

franzliszt

franzliszt

Üye
ios da görüşürüz :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt