Android hakkında birkaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Android hakkında birkaç soru
arkadaşlar öncelikle kusuruma bakmayın android telefonlar hakkında birkaç soru soracağım

android iletişim sistemlerinde oyun uygulama yüklerken symbiandaki gibi unsigned programlar varmı hack olayı felan varmı bütün uygulamalar yükleniyor mu?

Android 2.3 ile android 4 arasında ne fark var nokia s60v5 ile s3 gibi mi kusuruma bakmayın kardeşime telefon alacağız ondan soruyorum android 4 işlemci ne telefon önerirsiniz

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Benim bildiğim bütün uygulamalar yükleniyor.Ama bir root olayı olabilir.Android 2.3 ile 4.0 arasında , symbian s60v5 ve symbian 3 gibi bir fark yok.
Bütçen ne kadar?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
aleranol

aleranol

Üye
aslında s3 ile s60 arasındaki gibi çalılan program farkı yok hepsi aynı. Onun dışında android4 işlemcisi yok o androidin versiyonu. Bütçen 1200-1300 civarı değilse android 4.0 şart değil.

• Beğen
klongs

klongs

Üye
android 4.0 2.3ün güncellenmişi anna belle gibi hack yok direk dosya yöneticisi ile yükleyebiliyorsun

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim bütün uygulamalar yükleniyor.Ama bir root olayı olabilir.Android 2.3 ile 4.0 arasında , symbian s60v5 ve symbian 3 gibi bir fark yok.
Bütçen ne kadar?

bütçem 800-900 tl civarı benim aklımda xperia var sizce nasıl

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

bütçem 800-900 tl civarı benim aklımda xperia var sizce nasıl

Xperia'ların diğer Android cihazlardan en büyük farkı dış görünüşleri ve kamerada kullandıkları sensörler. Örneğin Xperia Pro'da 8.1 MP Exmor R™ CMOS Sensör'lü kamera bulunmakta ve renkler çok canlı gösterebilmektedir. Videolarını izleyebilirsin.

CHIP'in geçen ay yaptığı 250 Euro altı testlerde yine bir Xperia olan Sony Ericsson Xperia Neo birinci olmuştu.

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperialar güzel telefonlar .. Belki az daha biriktirsen Arc bile alabilirsin..

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

Xperia'ların diğer Android cihazlardan en büyük farkı dış görünüşleri ve kamerada kullandıkları sensörler. Örneğin Xperia Pro'da 8.1 MP Exmor R™ CMOS Sensör'lü kamera bulunmakta ve renkler çok canlı gösterebilmektedir. Videolarını izleyebilirsin.

CHIP'in geçen ay yaptığı 250 Euro altı testlerde yine bir Xperia olan Sony Ericsson Xperia Neo birinci olmuştu.

peki auto focus özelliği bu telefonda neo da varmı ve hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt