Donma....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrekekil

emrekekil

Üye
    Konu Sahibi
Donma....
arkadaşlar benim bi n70 var anormal derecede donup duruyo.daha önceki buna benzer konulara baktim ordaki çözüm yollari(soft,hard formatmiş, yeni yazilim yüklemeymiş)hepsini denedim fakat olmadi hata donanimsalmidir kesin olarak ,yoksa yazilimsal olarakta düzeltme yolu varmi?şimdiden teşekkürler

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
arkadaşlar benim bi n70 var anormal derecede donup duruyo.daha önceki buna benzer konulara baktim ordaki çözüm yollari(soft,hard formatmiş, yeni yazilim yüklemeymiş)hepsini denedim fakat olmadi hata donanimsalmidir kesin olarak ,yoksa yazilimsal olarakta düzeltme yolu varmi?şimdiden teşekkürler

arkadas bence artik n70 leri emekleye ayirmak zamani geldi...
Beninde n70 var simdilk problem yok!! ama bu sene sonlarina bende baska androyid isletim sistemli tel alicam!!!;)
bi tel ömrü ortalama 3 sene olurmus!!!:)
anla artik hiç-bi- sey!!! Ömürlik deyil.. Senin tel yaslandi.. Artik yenisi ile degistirme zamani geldi!!:oke:
bu benin fikrim ama diger üyeler ne yorum yapar bilmem
:hmmm

kunduzz01

Üye
donmaya baslamadan once n70e bir program yukledin mi. evetse o yukledigin pro teli desteklemiyor veya virus bulasmis olabilir. Hafiza Kartini ve telefonu formatla cunku virus iki tarafada bulasmis olabilir. Sonra netten istedigin prolari tekrar yukle. Yedekleme yapma.(virus bu dosyalara kendini kopyalamis olabilir.yaptiklarin bosa gider.)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
donmaya baslamadan once n70e bir program yukledin mi. evetse o yukledigin pro teli desteklemiyor veya virus bulasmis olabilir. Hafiza Kartini ve telefonu formatla cunku virus iki tarafada bulasmis olabilir. Sonra netten istedigin prolari tekrar yukle. Yedekleme yapma.(virus bu dosyalara kendini kopyalamis olabilir.yaptiklarin bosa gider.)

onun teli hic program yuklemeden donuyor... Olubiler!!
Ayni sorun benin basga bi arkadasimin n70 telinde var zaten..:)

emrekekil

emrekekil

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeş onlari yaptimda yok yine yok ben entegre şişmesi olabilirmi diye düşünüyorum telefon yaklaşik 1 ay kadar önce sadece müzik dinlediğimde donuyordu şuan şarj ederken dahi herşeyde donuyor şuan sadece bekleme modunda donmuyor ondada birşey yapmiyorum zaten

yunus5055

yunus5055

Üye
:hmmm: ... Benim telde bi ara herhangi bir uygulamayı kapatınca acayip bi kasma yapıyordu 5 dk boyunca ... Hard format attım düzeldi... Senin sorunun yazılımsal bence ... Teli hafıza kartsız çalıştır ... Sonra hard format at ... Yine donma yaparsa sorun donanımsaldir ...

emrekekil

emrekekil

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar dediklerinizi tekrar bi yapim bakalım inşallah olur

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Ne oldu. Merak ettim. Hangisi isini gordu.

emrekekil

emrekekil

Üye
    Konu Sahibi
kardeş önce bi hard format attım sonra 1 kere yeni yazılım yükledim telefonda sorun filan oldu sonra bir daha yazılım attım bide başka bi hafıza kartım vardı onu taktım sorun düzelir gibi oldu çünkü eskiden bir müziği en fazla 2-2,5 dakka dinliyordum dün 2 müzik dinledim tam sevinecekken bir baktım telefon yine dondu 5-10 sn ye sonra kendini resetledi yani yine yok ama biraz daha uğraşim belki olur

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
yukledigin yazilim saglammi. Belki yazilimda bir sorun vardir. Eski surum bir yazilim dene olmassa telefoncuya 60 70 :tl: ne verirse sat gitsin.:zuhaha:

ismailee

Üye
telefonunun data kablosu varsa nokia software updaterden güncelle telefonunu.Başka bir sorun varsa allah yardımcın olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt