Opera Mini ve Mobile' a yeni uygulama!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

Konu Sahibi
Opera Mini ve Mobile' a yeni uygulama!

Mobil tarayıcı lideri Opera, Opera Mini ve Opera Mobile için yeni uygulama getiriyor. Peki bu uygulama ne?

Mobil tarayıcılar arasında liderliği elinde bulunduran Opera, 100 milyonu geçen kullanıcı kitlesiyle bunu kanıtlıyor ve bu yönde de çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, Opera Mini ve Opera Mobile için geliştirdiği yeni uygulama dükkanıyla kullanıcı sayısını artırmayı planlıyor. Her platforma uygun olarak çalışabilen bu uygulamaya, tarayıcılarda bulunan bir ikon sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde erişilebilecek.
Speed Dial adı verilen kısayol bağlantı sayesinde kolayca erişilebilecek bu uygulama dükkanı, telefonunuzu ve mobil işletim sisteminizi otomatik olarak tanıyarak bunlarla ilgili mobil uygulamaları kullanıcının hizmetine sunacak. Blackberry, Palm, Android ve Windows Mobile platformlarıyla çalışabilen uygulama dükkanı Apple için kullanılamıyor. Bunun sebebi ise; Apple firmasının kendi uygulamalarını satan diğer platformlara izin vermemesi oluyor. Eğer tarayıcı telefonunuzda yüklü ise otomatik olarak güncelleme seçeneği geliyor ve bu uygulamadan yararlanabiliyorsunuz.

Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: celibar ve Starsley

Starsley

Bilgi için teşekkürler

onderche

Üye
evet kullanıyorum son sürümü galiba oviden download ettim gerçektende lider bir mobile browserv tarayıcı.. pc icin ise tartışılır mozilla vardı rakip şimdi google crome solladı felan :)

valarian

Üye
Mobil anlamda hakikaten başarılı bir program, hem arayuz hem dusuk data tuketimi programı vazgeçilmez kılıyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok iyi bir program ... Kullanıcıları gerçekten memnun bırakıyor..Daha bakalım belki yeni bir şeyler gelir..

• Beğen
Tepkiler: htc123
cyber

cyber

Üye
symbiandan söz bile edilmemiş

atakan25

atakan25

Üye
symbiana gelmez tabi benim moral altüst olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt