Telefon alıcam ama şu özelliklere göre yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcam ama şu özelliklere göre yardım edin...
arkadaşlar şu özeliklere göre telefon alıcam ama cevaplarınızın kesin ve tabiri caiz ise cuk:') oturmasını istiyorum
1) ram & hafıza iyi olmalı
2) metalik kasa (sIII gibi plastik olduğu anlaşılmayan kasa varsa o da olur kasadan maksadım dış kaplaması)
3) nfc teknolojisi(çokta önemli değil ama neden olmasın)
4) mâlum android
5) 1000 lirayı geçmeyecek(zor gibi:naughty:)
6) ekran azami 3,5''
7) net hızı azami 1ghz
8) sony, htc hariç ısınamadım gitti şu markalara
arkadaşlar bana yardım etse etse maxicep üyeleri yardım eder diye yazdım :maxicep:
bu maddelerden en az 4 ünü tutana da hayır demem şimdiden çok teşekkür ediyorum bana uzun ömürlü bi makinecik lazım:oke:

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşlar ben bıktım şahsen herkez 1000i geçmesin 700ü geçmesin ama herşeyi de isityonuz maşallah. Eğer androidli bir telefon alıyorsanız 1300ü gözden çıkarın 1 kere alın. Bunu düşün sonra yardımcı olunur.

atakan25

atakan25

Üye
katılıyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy S. Swap falan da yaparsın RAM sorunu kalmaz :ehe

- - - Eklendi - - -

ama o fiyata o ekranda telefon zor :)

Türe

Türe

Üye
Galaxy S i9000 :oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Galaxy S. Swap falan da yaparsın RAM sorunu kalmaz :ehe

- - - Eklendi - - -

ama o fiyata o ekranda telefon zor :)

niye s in ekranı 4" değilmi ?
bencede s.sendeki para bende olsa dirwk s alırım.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bıktım şahsen herkez 1000i geçmesin 700ü geçmesin ama herşeyi de isityonuz maşallah. Eğer androidli bir telefon alıyorsanız 1300ü gözden çıkarın 1 kere alın. Bunu düşün sonra yardımcı olunur.

madem biktin bakma kardeşim o zaman konuya gelipte burda 1 parağraf konuşacağina salla geç
bi yardim almak için yazdim yardim etmeyeceksen okuma bile bu yaziyi bizde biliyoruz 3 paraya 5 köftenin olmadiğini hani varsa alalim diye YAZIYORUZ

Türe

Türe

Üye

madem biktin bakma kardeşim o zaman konuya gelipte burda 1 parağraf konuşacağina salla geç
bi yardim almak için yazdim yardim etmeyeceksen okuma bile bu yaziyi bizde biliyoruz 3 paraya 5 köftenin olmadiğini hani varsa alalim diye YAZIYORUZ

Tamam kardeşim sakin ol

doctorrr

doctorrr

Üye
bin lirayı geçmeyecekse xperialara bak yada galaxy s al :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sony'ye alışamadım diyorsun ama Neo V mükemmel.Her istediğini de fazlasıyla karşılar.

Apol16

Üye
Dedigin özelliklerden hangisilerine uyuyor bilmiyorum samsung galaxy wonder bunu bi arastır.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
al sana cuk oturan cevap:
LG optimus 3d

klongs

klongs

Üye
lg optimus black

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
al sana cuk oturan cevap:
LG optimus 3d
güzel telefonda fotoğrafla aram yok 3d benim için gereksiz

- - - Eklendi - - -

bunu biraz araştırıyım hoşuma giti sağol:oke:

- - - Eklendi - - -

Dedigin özelliklerden hangisilerine uyuyor bilmiyorum samsung galaxy wonder bunu bi arastır.

wonderda hoşuma gidiyorda telefon biraz kalın duruyor ama hafızası hızlı bi hafıza kartıyla 32lik yükseltilebilirse neden olmasın...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar nokia 701 ile samsung galaxy wonder arasında kaldım
701 de nfc,8gb hafıza filan var e öbür yanda android market 400000 vs ovi 116000 (neredeyse 3 kat daha fazla uygulama)
ve androidin sağladığı hız stil olarakda 701 çok güzel sizce ne yapıyım:cnfsd:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ama metalik kasa demişsin. zaten optimus 3d'yi 3d için alman gerekmez diğer özellikleride iyi. dediğim gibi 0 1000 liraya bulursa sizin oralarda al.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
xperia ray ..
hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt