:aman2: :haha: konu sahibi kaçıncı sınıfsın 7ye geçicem bir sene geç başladım.
ogzhnoTr Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker.' Alıntı: konu sahibi kaçıncı sınıfsın Genişletmek için tıkla ... 7ye geçicem bir sene geç başladım.
Rambo_FT' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker.' Alıntı: konu sahibi kaçıncı sınıfsın Genişletmek için tıkla ... 7ye geçicem bir sene geç başladım.
tempestshine Üye ogzhnoTr' Alıntı: 7ye geçicem bir sene geç başladım. Genişletmek için tıkla ... bende bir sene erken başladım.lise 1'e geçeceğim.
ogzhnoTr' Alıntı: 7ye geçicem bir sene geç başladım. Genişletmek için tıkla ... bende bir sene erken başladım.lise 1'e geçeceğim.
Enes Üye tempestshine' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... matematik notların fena
tempestshine' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... matematik notların fena
tempestshine Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız teşekkür koleksiyonumu yaptım 6 teşekkür,1 takdirim var - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: matematik notların fena Genişletmek için tıkla ... hayatımda matematikten en yüksek 80 aldım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız teşekkür koleksiyonumu yaptım 6 teşekkür,1 takdirim var - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: matematik notların fena Genişletmek için tıkla ... hayatımda matematikten en yüksek 80 aldım
Enes Üye tempestshine' Alıntı: hayatımda matematikten en yüksek 80 aldım Genişletmek için tıkla ... lisedeyken 2-3 kere 100 aldım ama kopya yihahah
tempestshine' Alıntı: hayatımda matematikten en yüksek 80 aldım Genişletmek için tıkla ... lisedeyken 2-3 kere 100 aldım ama kopya yihahah
symbian.forever Üye TheFenomen' Alıntı: lisedeyken 2-3 kere 100 aldım ama kopya yihahah Genişletmek için tıkla ... Bende en fazla 85 aldım ama bileğimin hakkıyla aldım.
TheFenomen' Alıntı: lisedeyken 2-3 kere 100 aldım ama kopya yihahah Genişletmek için tıkla ... Bende en fazla 85 aldım ama bileğimin hakkıyla aldım.
tempestshine Üye ynsemrekose' Alıntı: ben ilköğretimde 90 dan aşağı almazdım pehhh... Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: lisedeyken 2-3 kere 100 aldım ama kopya yihahah Genişletmek için tıkla ... ben daha 8.sınıftayım.
ynsemrekose' Alıntı: ben ilköğretimde 90 dan aşağı almazdım pehhh... Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: lisedeyken 2-3 kere 100 aldım ama kopya yihahah Genişletmek için tıkla ... ben daha 8.sınıftayım.