nokıa ıçın flaş playır 9.0.45 destekleyen flas lıte varmı n97 ıçın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
n97 html 5 destegi olurmu arkadaşlar ilerde

marist

marist

Üye
ArkadasLar boş yere tartışmayın. Adam bir soru sormuş,konuyLa ilgili bir fikriniz yoksa boşuna kirLetmeyin. Bilmem şu harfi büyük yazmamışSın,bilmem kelimeyi yanlış yazmışSın gibi küçük hatalara takıLmayın. Hepimiz burda yardım etmek için varız. İnsanların Türkçesine karışıp, dil ögretmek için burda değiliz. HocaLık tasLamayın Lütfen. Neyse uzatmıyım...

KeyifLi forumLar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: phasan
15097

15097

Üye
ArkadasLar boş yere tartışmayın. Adam bir soru sormuş,konuyLa ilgili bir fikriniz yoksa boşuna kirLetmeyin. Bilmem şu harfi büyük yazmamışSın,bilmem kelimeyi yanlış yazmışSın gibi küçük hatalara takıLmayın. Hepimiz burda yardım etmek için varız. İnsanların Türkçesine karışıp, dil ögretmek için burda değiliz. HocaLık tasLamayın Lütfen. Neyse uzatmıyım...

hocalık taslamayalım derken hocalık taslamak gibi olmus bu :D neyse anlastık :anlas:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

çokgüzel konuştun

ms_gs

Üye
jjjjjl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...