Notebook Tuş sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Notebook Tuş sorunu
Ya benim packard bell notebook'um var. Üstteki f1 f2 f3 gibi tuşlara basınca o tuşa atannmış kısayolu açıyo.Fn ile birlikte basınca normal işlevini görüyo.Bu başka model notebooklarda fn ile birlikte basınca kısayoldaki görevi açıyor. Nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı ?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
FN tuşuyla beraber Numlock'a basarsan eski haline dönecektir :)

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
olmadı..

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Shift+Numlock yapın

Eğer o da olmazsa

Capslok+Numlock olacaktır.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Denetim masasına gelin ve Windows Mobility Center ‘a gir.FN tuş kombinasyonu ayarları bölümünü aç. Problemi çözmenin yolu ise o seçeneği Funciton’a çevir. Diğer bir çözüm ise bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılırken deleteye basarak biosa girip, buradan Advanced menüsünde yada bios versiyonuna göre yeri farklı olabilir, Function Behavior seçeneğini tekrar function olarak seçin problem çözülecektir…

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Denetim masasına gelin ve Windows Mobility Center ‘a gir.FN tuş kombinasyonu ayarları bölümünü aç. Problemi çözmenin yolu ise o seçeneği Funciton’a çevir. Diğer bir çözüm ise bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılırken deleteye basarak biosa girip, buradan Advanced menüsünde yada bios versiyonuna göre yeri farklı olabilir, Function Behavior seçeneğini tekrar function olarak seçin problem çözülecektir…

böyle bi ekran var.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
O zaman sen bir klavyenin resmini göndersene uyuz oldum ya :D

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Ustam biraz geç oldu ama :) unutmuşum , gönderdim sanıyodum

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Fn+Shift+Numlock denedin mi ?

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
bu konuya bi dikkat çeksek

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi

Müşteri hizmetlerini aradıgımda sorunum 1 dk da çözüldü , meğer açılışta bios a gelip main kısmında klavye ayarını special ' dan function a değiştiriyormuşuz.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Öyle birşeyler yazmıştım önceki mesajlarımda ama neyse sorunun çözüldüğüne sevindim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt