Telefona Ram atmak ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Ram atmak ??
Merhaba arkadaşlar..

ARkadaşım tutturmuş ben Galaxy s alacam diye ..Bende diyorum SII al az daha biriktir..Adam da diyor ki ben o kadar para vermem alırım Ram atarım telefona daha hızlı olur..
Evet arkadaşlar Ram atarım dedi ama ben hiçbir şey anlamadım..Böyle bir şey var mı gerçekten ??

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Zannetmiyorum.Arkadaşın PC ile karıştırmış galiba :D öyle bir şey olursa Galaxy S telefonu olan adam neden gidip Galaxy S II ya da SIII alsın...Ram'i donanımsal olarak taksa bile yazılımsal olarak telefona bağlayamaz gibime geliyor, hadi diyelim böyle bir şey yapılabiliyor, bunun için arkadaşının öyle böyle değil aşırı profesyonel olması gerekli.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve Emma-Watson
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
ben de diyorum yapamazsın diye diyor ki sen karışma ben hallederim :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Olmaz diye bir sey yok ama nerdeyse imkansiz diye bir sey var arkadasin boyle bir sey yaparsa dunya cep telefonu literaturune adini yazdirir. Ama belki de sanal ramden bahsediyordur.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bırak o zaman ne hali varsa görsün.Ondan sonra kafasını taşlara vurursa gülersin hem iyi olur senin için :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Olmaz diye bir sey yok ama nerdeyse imkansiz diye bir sey var arkadasin boyle bir sey yaparsa dunya cep telefonu literaturune adini yazdirir. Ama belki de sanal ramden bahsediyordur.

Galiba hünkarım swap'ten bahsediyor.

ONER-1997

ONER-1997

Üye
ram değil rom dur o yahu :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Hocam Galaxy S'e istediği kadar sanal ram takviyesi yapsın SII'ye yetişme imkanı olabilir mi..Galaxy S ICS'yi orjinal olarak alamadı ileriki güncellemelerde neler neler olur o tahmin etsin.Galaxy S II'in önü daha açık.

- - - Eklendi - - -

ram değil rom dur o yahu :)

Hocam bende öyle düşündüm ama rom atmak Galaxy S II yerine Galaxy S almanın sebebi olabilir mi ki :D

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Hocam bende öyle düşündüm ama rom atmak Galaxy S II yerine Galaxy S almanın sebebi olabilir mi ki :D[/QUOTE]
Paraya kıyamıyor olabilir :D

Uruloki

Uruloki

Üye
Swap ram den bahsediyor dicem ama adam ram atarım demiş yok artık diyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende öyle düşündüm ama rom atmak Galaxy S II yerine Galaxy S almanın sebebi olabilir mi ki :D

Paraya kıyamıyor olabilir :D
[/QUOTE]

Evet biraz cimridir :D

- - - Eklendi - - -

Şöyle bana dediki Ram atarım telefonum uçar.. :D

futbol123

futbol123

Üye
Galaxy s 3 çıktı s alınmaz artık

franzliszt

franzliszt

Üye
hahahaha :D rom atarım diyecekti heralde :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Rom atıp overclock yapıcaktır.Bu arada s alınmaz diyen arkadaş.Asıl şimdi tam zamanı

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Tehlike ";4781451][COLOR="DarkRed' Alıntı:

şaka mı yapıyorsun? s3 çıktı sen s alınır diyorsun
[/COLOR]

s hafife alıncak bielr tel değil. 3 ciktigi icin fiyatida duser...mis

cyber

cyber

Üye
büyük ihtimal romdur o ram olsaydı ram takarım derdi rom atacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt