5800_xpress_M
Üye
Oyun Oynamak İçin Xp mi Win 7 mi ??
arkadaşlar malum yaz tatili geliyor ve pc ye biraz oyun yüklemeyi düşünüyorum tabi ufak tefek kafama takılan şeyler var..
Pes 2012, Fifa 2012, C.O.D.B.O, TDU2, Dirt2, Crysys, vb oyunlar... Bunları oynarken xp mi kurulu olsa daha performanslı olur win7 mi ?? windows 7 nin ekran kartını cok yordugunu ve bu yyzden ekran kartının performansının düştügünü okumustum.. yardımcı olursanız sevinirim... sizce ne kullanmalıyım ??
intel core 2 duo E6650 2.50 ghz işlemci
4 Gb dd2 800 mhz ram
1 gb ati radeon hd 3600 series (128 bit)
500 gb harddisk..
sistem böyle tavsiyelerinizi bekliyorum...
Pes 2012, Fifa 2012, C.O.D.B.O, TDU2, Dirt2, Crysys, vb oyunlar... Bunları oynarken xp mi kurulu olsa daha performanslı olur win7 mi ?? windows 7 nin ekran kartını cok yordugunu ve bu yyzden ekran kartının performansının düştügünü okumustum.. yardımcı olursanız sevinirim... sizce ne kullanmalıyım ??
intel core 2 duo E6650 2.50 ghz işlemci
4 Gb dd2 800 mhz ram
1 gb ati radeon hd 3600 series (128 bit)
500 gb harddisk..
sistem böyle tavsiyelerinizi bekliyorum...
sana bi önerim war önce xp sonra w7 kur derim ( 7nin üstüne xp kurunca değiştiremiyosun açılışta windowsu, xp daha eski olduğu için tanımıyo 7yi). harddiski böl 2 ye normal işlerini 7 de hallet, oyunları xp ye yığ ( ayrıca xp ye anti-virüs falan kurmazsın ram rahatlar ) daha az şişer windowslar hemde 2 sindende daha fazla performans alırsın