[Çözüldü] Ne yapacağım ben? (Yerel Disk D tamamen doldu)

Sponsorlu Bağlantılar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Ya yeni hdisk yada harddisleri boş arkadaş edinecen. Cfw lerini birine oyunlarida birine yuklersin :D aykut olsa programini yapardi yok burda

.Murat.

.Murat.

Üye
var valla birde süper kupamız var:D
Rambo kardeş sen dvd al bende film arşivlerim için dvd kullanıyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
adaş bence intihar et kurtul. Bu daha kolay ve masrafsız :smartass:

.Murat.

.Murat.

Üye
herşey rambo için türlü türlü çözümler sunduk seç birini sende kurtul bizde
hala dvd,de ısrarlıyım

SHS

SHS

Üye
Ya yeni hdisk yada harddisleri boş arkadaş edinecen. Cfw lerini birine oyunlarida birine yuklersin :D aykut olsa programini yapardi yok burda

aykut rambonun arşivindedir:d:

- - - Eklendi - - -

Furkancan herkes gayet güzel tavsiyelerde bulunmus seç birini hallet işte:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bi gittim telefonda Modern Combat 3 oynamaya, geldim konu gece gece 3 sayfa olmuş :ohannes: :ehe

DVD yöntemi kafama yattı. Çok uzun zamandır kullanmadığım arşivlerimi atacağım. DVD'lerimizde eskimişti ne yapsak atsak mı diyorduk, iyi alternatif oldu :ehe

Upload işine güvenmiyorum indirmede sonra sıkıntı oldumu olmuyor :) Aslında güzel fikir telefondan bile erişirim ama uploadlaması çook uzun zaman alır :)

Bluray işine hiç girmiyim. Aynı şekilde Hard Disk işine de. Çünkü laptop kullanıyorum :D

@Pondusss: Pahalı yöntem güzel, 16 GB belleğim var yetmiyor :kop2: Dediğin gibi üstelik pahalı :ehe

.Murat.

.Murat.

Üye
Ha şöyle at dvd,ye pc rahatlasın gırtlağına kadar dolmuş:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilgisayar bilgi denizinde boğulmak üzere :D Allah'tan C dolmamış. Yoksa başım daha büyük dertteydi :ehe

BanlanmakGuzel

Üye
sırf gösteriş ve laf olsun torba dolsun diye koymadıysan bende bişey bilmiyom

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O adamin profiline baktin mi da boyle konusuyorsun. Once bir bak yaptigi projelri calismalari yardimlari gor ondan sonra bu yorumuna gel bir daha bak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
marist

marist

Üye
Oha ne bu böyLe Furkan napmışSın sen. :ehe

ben toshiba usb harddisk al derim . Bende var bir tane hafızası laptopumdan daha çok. Tüm bilgisayarı içine attım. :sirit:

- - - Eklendi - - -

O adamin profiline baktin mi da boyle konusuyorsun. Once bir bak yaptigi projelri calismalari yardimlari gor ondan sonra bu yorumuna gel bir daha bak.

bilmediği için öyle konuşuyor. Boşwer.

Türe

Türe

Üye
Benimde dun yerel disk c de 30 gb yer kalmis hemen temizledim 100 gb bos yer oldu :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konu sayesinde, disk alanı sıkıntısı çekenlerin bilgisi olur ne yapacakları hakkında. Bu yüzden konunun başlığını değiştirip ilgili bölüme taşınması için şikayet edeceğim.

:bann:

Furkan Kardeşin 500 gb lık Arşivi Silince İnşallah Bir Şey Yapmadın Çocuğa :ehe

Kendisi de çok pişmandı. Çok tuhaf olmuştum, birşey yapmadım :)

Benimde dun yerel disk c de 30 gb yer kalmis hemen temizledim 100 gb bos yer oldu :D

Teşekkürler, bende girip temizleyeyim. Bu da güzel bir öneriydi.

spy ghost

spy ghost

Üye

BanlanmakGuzel

Üye

Üst Alt