Ancak içinde ki suyu görünce resmen miğdem bulandı. İçindeki suyu değiştirmiyorlar. Su artık yemyeşil olmuştu benim gördüğüm bir tane kapta. Burdan da söyleyelim ; Madem bir iş yapıyorsunuz, adam gibi iş yapın. Ben inegölde bir akrabamızı ziyarete gitmiştim. Yaklaşık 1 hafta oldu. Terminalde ve caddelerde gördüm bunlardan bende tebrik ettim.Ancak içinde ki suyu görünce resmen miğdem bulandı. İçindeki suyu değiştirmiyorlar. Su artık yemyeşil olmuştu benim gördüğüm bir tane kapta. Burdan da söyleyelim ; Madem bir iş yapıyorsunuz, adam gibi iş yapın.
![]()
O konuda haklı olabilirsin kardeşim sana katılıyorum
Bu konuda halkta biraz duyarlı olup oradaki suyu pek tabi değiştirebilir.
Bazı şeyleride biz yapabiliriz
Bizim burada insana bile değer verilmiyor

Tekrar yazayım:
Bizim buranın en kalabalık caddesinde geçen yıl büyük çöp kovaları vardı. 20-25 metrede 1 olmak üzere birkaç tane idi. Cadde toplam 300 metre filan. Ayrıca araç trafiğine de kapalı. Ne güzel yaya çarşıyı gezerken çöp kutuları sayesinde elimizdekileri rahatlıkla ekstra zahmete girmeden çöp kutusuna atabiliyorduk. Yani çöp kutusu aramıyorduk.
Bu çöp kutuları okullar başlamadan hemen önce çalınmasın mı? Üstelik çalanlar eskiciye satmışlar. Belediye bir daha çöp kutusu koymadı, artık çöpçüler çöp kutularını kendileriyle dolaştırıyor.

devlet yapar koruması halka aittir.. Bu bilinç yok türk milletinde..
Gelişmiş ülkelerde adam yere tüküreni görse polisi arar bizde devlet spor alanları yapar açgözlü milletimiz yerinden söker alır.. Evet türk milletinin kanı asildir ama yabancıların dediği gibi barbarın önde gideniyiz..Asil barbarlar..
- - - Eklendi - - -
Osmanlıdan sonra Türk milletinin kalitesi yerlerde sürünüyor.. Vicdanımıza, ahlakımıza ne oldu bizim
Bizim burada insana bile değer verilmiyor