iNEGÖL Belediyesine Tebrikler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
iNEGÖL Belediyesine Tebrikler

:alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis

• Beğen
Tepkiler: -efşan, Cezzbedici3, Mazlum Somer ve 1 kişi daha

Eykul

Eykul

Üye
Bravo :D

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Android Oyuncu

Android Oyuncu

Üye
Ben inegölde bir akrabamızı ziyarete gitmiştim. Yaklaşık 1 hafta oldu. Terminalde ve caddelerde gördüm bunlardan bende tebrik ettim. :alkisAncak içinde ki suyu görünce resmen miğdem bulandı. İçindeki suyu değiştirmiyorlar. Su artık yemyeşil olmuştu benim gördüğüm bir tane kapta. Burdan da söyleyelim ; Madem bir iş yapıyorsunuz, adam gibi iş yapın. :kotu:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Ben inegölde bir akrabamızı ziyarete gitmiştim. Yaklaşık 1 hafta oldu. Terminalde ve caddelerde gördüm bunlardan bende tebrik ettim. :alkisAncak içinde ki suyu görünce resmen miğdem bulandı. İçindeki suyu değiştirmiyorlar. Su artık yemyeşil olmuştu benim gördüğüm bir tane kapta. Burdan da söyleyelim ; Madem bir iş yapıyorsunuz, adam gibi iş yapın. :kotu:

O konuda haklı olabilirsin kardeşim sana katılıyorum

Bu konuda halkta biraz duyarlı olup oradaki suyu pek tabi değiştirebilir.
Bazı şeyleride biz yapabiliriz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

O konuda haklı olabilirsin kardeşim sana katılıyorum

Bu konuda halkta biraz duyarlı olup oradaki suyu pek tabi değiştirebilir.
Bazı şeyleride biz yapabiliriz

bir kova su sonuçta hep üşengeçliğimizden kaynaklanıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:züü:

Bizim burada insana bile değer verilmiyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allah'ın izniyle diğer dünyada :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Evet, Herseyi Devletten Beklememek Gerek .. :) Tebrikler INEGOL Belediyesine ..

Konu Icinde Tesekkurler ..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
devlet yapar koruması halka aittir.. Bu bilinç yok türk milletinde..
Gelişmiş ülkelerde adam yere tüküreni görse polisi arar bizde devlet spor alanları yapar açgözlü milletimiz yerinden söker alır.. Evet türk milletinin kanı asildir ama yabancıların dediği gibi barbarın önde gideniyiz..Asil barbarlar..

- - - Eklendi - - -

Osmanlıdan sonra Türk milletinin kalitesi yerlerde sürünüyor.. Vicdanımıza, ahlakımıza ne oldu bizim

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tekrar yazayım:

Bizim buranın en kalabalık caddesinde geçen yıl büyük çöp kovaları vardı. 20-25 metrede 1 olmak üzere birkaç tane idi. Cadde toplam 300 metre filan. Ayrıca araç trafiğine de kapalı. Ne güzel yaya çarşıyı gezerken çöp kutuları sayesinde elimizdekileri rahatlıkla ekstra zahmete girmeden çöp kutusuna atabiliyorduk. Yani çöp kutusu aramıyorduk.

Bu çöp kutuları okullar başlamadan hemen önce çalınmasın mı? Üstelik çalanlar eskiciye satmışlar. Belediye bir daha çöp kutusu koymadı, artık çöpçüler çöp kutularını kendileriyle dolaştırıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tekrar yazayım:

Bizim buranın en kalabalık caddesinde geçen yıl büyük çöp kovaları vardı. 20-25 metrede 1 olmak üzere birkaç tane idi. Cadde toplam 300 metre filan. Ayrıca araç trafiğine de kapalı. Ne güzel yaya çarşıyı gezerken çöp kutuları sayesinde elimizdekileri rahatlıkla ekstra zahmete girmeden çöp kutusuna atabiliyorduk. Yani çöp kutusu aramıyorduk.

Bu çöp kutuları okullar başlamadan hemen önce çalınmasın mı? Üstelik çalanlar eskiciye satmışlar. Belediye bir daha çöp kutusu koymadı, artık çöpçüler çöp kutularını kendileriyle dolaştırıyor.

Cop Kutusu Mu .? :)

Sozun Bittiqi Yer Burasi Sanirim .. Uzucu Gercekten .. :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çöp kutusuna bile göz dikiyorlar, belediye bu konudaki gibi suluk yapsa ömrü en fazla 1 hafta olur. En başta o yazıyı yırtarlar. Sonra suluğu parçalarlar.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
al işte bu gibi örnekler sayısız.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Geçenlerde bi yerde belediye 2 kişi tutup sokaktaki başı boş köpekleri öldürmelerini söylemiş. Ölü köpek başınada 20 lira vermişler. İroniye bakın. Bi tarafta öldürmek için yarışanlar bi tarafta yaşatmak için. Böyle ince düşünceli insanlara ihtiyat var. Güzel proje tebrik ediyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir olay daha anlatayım:

Belediye, şimdiki külüstür özel halk minibüsleri yerine yeni 20 adet halk otobüsü getirmek istemiş. Otobüsleri getirmiş. Sonra bizimkiler taşlı sopalı kavgaya tutuşmuşlar. Amaç: "Biz işsiz kalacağız, elimizdeki araçlar ne olacak, ekmek paramız" falan filan. Halkını düşünen yok hepsi midesini düşünüyor.

Sonra tabii belediye otobüsleri malesef kullanamamış, eski külüstür minibüsler devam ediyor şimdi.

Minibüsleri görseniz, bir tekme atsam komple yığılacak gibi duruyor.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
devlet yapar koruması halka aittir.. Bu bilinç yok türk milletinde..
Gelişmiş ülkelerde adam yere tüküreni görse polisi arar bizde devlet spor alanları yapar açgözlü milletimiz yerinden söker alır.. Evet türk milletinin kanı asildir ama yabancıların dediği gibi barbarın önde gideniyiz..Asil barbarlar..

- - - Eklendi - - -

Osmanlıdan sonra Türk milletinin kalitesi yerlerde sürünüyor.. Vicdanımıza, ahlakımıza ne oldu bizim

İşte Bu Ya Sonunda Benim Gibi Düşünen Birileri Bundan 3-4 Ay Önce Böyle Konuları Gündeme Getirince Bana Yöneltilen Soruya Bak;
-Türk Müsün?
Aslında Barbarlıktan Çok Geri Kalmışlık Meselesi Bence Veya Görmemişlik.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
oo helal :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt