Kafamdaki soru işaretleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kafamdaki soru işaretleri
arkadaşlar benim ing. zayıf ama kredim tutuyo, geçebiliyorum. ben diyorum ki kredim tuttuğu için ing. zayıf olduğu halde ortalama yükseltme sınavına gerek yok. Eğer girer de geçemezsem sorumlu oluyorum. Ama babam da diyor ki ortalama yükseltmede geçemesen bile sorumlu kalmıyosun dersten diyor. Hangisi doğru? Hemen cevap verirseniz çok sevinirim ona göre sınava çalışmaya başlıcam hemen

M. tAHA

M. tAHA

Üye
benim de bildiğim kadarı ile ortalama yükseltme sınavında gecemezsen sorumlu oluyorsun o dersten yani kendine güvenmiyorsan riske etme

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Not düşüyor galiba, 4 sene lise okudum, yine de çözemedim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
benim de bildiğim kadarı ile ortalama yükseltme sınavında gecemezsen sorumlu oluyorsun o dersten yani kendine güvenmiyorsan riske etme

Peki birşey sorcam kredim tuttuğu için girmesem oluyo değil mi?

- - - Eklendi - - -

???

sem_sen

Üye
emin değilim ama girmesen de oluyo kredin tuttuğu için

- - - Eklendi - - -

sanırım

spy ghost

spy ghost

Üye
ben bu olayları 2 senede çözdüm :ehe ortalama yükseltme sınavı biraz özgüven ister ordan aldığın not ile tüm sene yaptığın not değiştirilir yani 1 senelik dersin sınavını 1 saatte yaşarsın :ehe ort. tutuyorsa hiç girme karneyi al evine git , ben mesela bu sene ingilizce ve temel elektronikten kalarak sınıfı ort. ile geçebilirim merak ettiğim ing. hocasının tepkisi ne olacak :d: kapak olacak o kesin de

Revengeful

Emekli Yönetici
Karnende "Sorumlu olarak geçti" derse vermek zorundasın yoksa diploma alamazsın. Ama ortalama ile geçti yazıyorsa sorun yok. Karne gününden sonra ne yapacağına karar verirsin. Şuan birşey değiştirebileceğini sanmıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
şu an ortalamam tutuyo sanırım girsem ben geçemem ing. dert olur başıma sonra...

Revengeful

Emekli Yönetici
Hatırladığım kadarıyla 45 alman gerekiyordu sınavdan. Ona yakın bir puan alırsan hocalar geçirir seni. Tabi iyi bir izlenim verdiysen

spy ghost

spy ghost

Üye
Hatırladığım kadarıyla 45 alman gerekiyordu sınavdan. Ona yakın bir puan alırsan hocalar geçirir seni. Tabi iyi bir izlenim verdiysen
hocalarla kavga edip felan o sınava girerse sistem tersine işler adam puan kırmaya yer arar :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
spy ghost

spy ghost

Üye

Sorumluluk sınavları okunurken isimler kapalı oluyor bildiğim kadarıyla
aa onu unuttum o da doğru kağıdın köşesi kapanıyordu vicdan meselesine dönüşmesin diye haklısın öyle birşey var

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Peki birşey sorcam kredim tuttuğu için girmesem oluyo değil mi?

- - - Eklendi - - -

???

ortalaman sınıfını geçiriyorsan sıkıntı olmaz. ortalamanı kendın hesapla şimdi.yeterki dil anlatımdan kalma

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Sorumluluk sınavları okunurken isimler kapalı oluyor bildiğim kadarıyla

Aa blmiyodum girersem ingilizceci kesin kıllık yapar diye düşünüyodum :)

- - - Eklendi - - -

eğer dil ve anlatımcı kıllık yapmazsa geçiyorum gibi

M. tAHA

M. tAHA

Üye
inşallah :D

spy ghost

spy ghost

Üye
kredi hesaplarını atın bir kenara sene boyu yoksa 3.0 a veya 2.5 a takılı kalırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt