!! Galaxy S II vs Galaxy Note !!

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy Note vs Galaxy S II

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
!! Galaxy S II vs Galaxy Note !!
Evet arkadaşlar herkesin imkanı var ve bu iki telefon seçeneğiniz olsa hangisini tercih edersiniz ?? Nedeni ile belirtirseniz güzel olur..Bugün arkadaşlar ile bayağı tartıştık bu konuda.. :D

Teşekkürler ..

• Beğen
Tepkiler: htc123

codblackops2

codblackops2

Üye
İkisini alcak param olsaydı galaxy note alırdım ekranı işlemcisi bakımından harika.Gerçi 2 elle anca kullanılabiliyor ama hd oyunların zevki bi başka olur note'da :)

- - - Eklendi - - -

Gerçi o kadar param olsa ,salla notu galaxy s3 alırdım :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Note çünkü ekranı daha büyük. Yani daha keyifli oyun, film ve internet demek :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
İkisini alcak param olsaydı galaxy note alırdım ekranı işlemcisi bakımından harika.Gerçi 2 elle anca kullanılabiliyor ama hd oyunların zevki bi başka olur note'da :)

- - - Eklendi - - -

Gerçi o kadar param olsa ,salla notu galaxy s3 alırdım :)

Note alan bir adam tablet almış oluyor..Bizim hocada var adam koriorda nöbetçi elinde gezdiriyor :d:

- - - Eklendi - - -

Note çünkü ekranı daha büyük. Yani daha keyifli oyun, film ve internet demek :oke:

Note alsan nasıl taşıyabilirsin çok merak ediyorum çünkü çok büyük :)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Note alan bir adam tablet almış oluyor..Bizim hocada var adam koriorda nöbetçi elinde gezdiriyor :d:

- - - Eklendi - - -

Note alsan nasıl taşıyabilirsin çok merak ediyorum çünkü çok büyük :)

aynen bizimki de öyle.

- - - Eklendi - - -

@MasteLaa cebimde

badmus

badmus

Üye
tamam note daha iyi ama tam olarak telefon denemez. o yuzden s2 FOREVER :oke:

klongs

klongs

Üye
galaxy s2 kullanıyorum ama noteu tercih ederdim galaxy s2 nin ekranı bana küçük geliyor ve s-pen ve s-memo çok güzel

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 kullanıyorum ama noteu tercih ederdim galaxy s2 nin ekranı bana küçük geliyor ve s-pen ve s-memo çok güzel

Kardeş yapma gözünü seveyim bende Monte var bana düşün bakalım nasıl küçük geliyordur..:islik

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Walla her türlü cebime giriyo ve cebimde taşıyorum ben

- - - Eklendi - - -

nasıl bi kot giyosunuz anlamıyorum ki bütün kotlarımın cebine giriyo yaaa

Kardeş valla benim monte benim kota zor giriyor.. Valla rahat mısın merak ediyorum..Taşıma güçlüğü yaşatıyor mu ?? :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Galaxy S III alın note ile arasında 0,3 inch fark var :)

- - - Eklendi - - -

O değilde elmdki 0 5800 var kutulu kalemli garantili çizik yok hiç.bunu okutup ace almayı düşünüyorum ama ailemi ikna edemiyorum.çünkü 5800 alırken demiştim bu bana 2-3 yıl yeter diye daha 1 ay oldu forumda takıla takıla soğudum telden.benm 58i satsam üzerine 250 tl eklemm lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum .d

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

O değilde elmdki 0 5800 var kutulu kalemli garantili çizik yok hiç.bunu okutup ace almayı düşünüyorum ama ailemi ikna edemiyorum.çünkü 5800 alırken demiştim bu bana 2-3 yıl yeter diye daha 1 ay oldu forumda takıla takıla soğudum telden.benm 58i satsam üzerine 250 tl eklemm lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum .d
,
KArdeş gel özel mesaja konuşuruz dertleşiriz :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

KArdeş S III dedin iyi dedin de şimdi .. Onu almak için de 3-4 ay daha beklemem lazım..S II işimi görür bence :)

klongs

klongs

Üye
Kardeş yapma gözünü seveyim bende Monte var bana düşün bakalım nasıl küçük geliyordur..:islik

vallahi yetmiyor ilk başta çok büyük diyorsun ama ilerde alışıyorsun sonra keşke daha büyük yapsalarmış diyorsun

franzliszt

franzliszt

Üye
galaxy note daha yüksek performanslı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
vallahi yetmiyor ilk başta çok büyük diyorsun ama ilerde alışıyorsun sonra keşke daha büyük yapsalarmış diyorsun
u
Aynen öyle kardeş..Monte aldım bundan önce de 6300 vardı :D .. Monte ekranı kocaman geldi.. 1 ay önce dayıma gittim oda s2 almış bir gördüm cidden acayip geldi ..Aldım elime 1 hafta bende gezdi telefon...Sonra tahmin et bakalım montenin ekranı bana ne kadar küçük geliyor.. :D .. Şimdi Temmuzda telefon alacağım Note mu alsam S2 mi diye soruyorum..İnsan çok garip varlık cidden :) .. Ama öyle böyle ben note istemiyorum nedense..Babam da karşı çıktı..Ne yapacan o kadar büyük telefonu diyor :D

- - - Eklendi - - -

galaxy note daha yüksek performanslı
Haklısın..Ama tablet gibi duruyor..Bizim hocalar ortak sınavlarda telefonları masaya koydurmuşlardı..Bizim arkadaşta note u bir masaya koydu .. Hocanın gözü resmen çıkıyordu..Hoca sınav boyunca telefon ile oynadı :)

• Beğen
franzliszt

franzliszt

Üye
htc one x e bak istersen güzel model

- - - Eklendi - - -

bu ikinci güncelleme ile kaymak gibi olmuş one x denemek lazım :)

atoubo

atoubo

Üye
Kardeş valla benim monte benim kota zor giriyor.. Valla rahat mısın merak ediyorum..Taşıma güçlüğü yaşatıyor mu ?? :)

Walla kardeşim rahat ya genelde ceket giyiyorum iç cebinde taşıyorum ama kotumun ön ve arka cebinede rahat giriyo taşıma güçlüğü falan hiç yaşamıyorum walla

- - - Eklendi - - -

bende n8 wardı acayip büyük geliyodu gözüme hatta görenler bile çok büyük diyodu n8 için Note aldıktan sonra n8 i elime aldğımda ya diyorum bu telefon bu kadar küçük müydü diyorum :) :) :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Walla kardeşim rahat ya genelde ceket giyiyorum iç cebinde taşıyorum ama kotumun ön ve arka cebinede rahat giriyo taşıma güçlüğü falan hiç yaşamıyorum walla
Dostum sen çözümü bulmuşsun diyecek bir sözüm yok ama şu kotun arkasına koyma derim bir yere felan oturdunmu telefon çökebilir .. :)

atoubo

atoubo

Üye
Dostum sen çözümü bulmuşsun diyecek bir sözüm yok ama şu kotun arkasına koyma derim bir yere felan oturdunmu telefon çökebilir .. :)

:) artık otomatiğe bağladım tam oturmayı aklımdan geçirirken elim hemen arka cebe gidip telefonu çıkarıyo cepten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt